Hilal2901 Omermomm_ yüzü arkaya dönük sanırım. Sol taraf bacak sağ taraf kafa ortada kolu bar bükülü duruyor😂😂
Allahkahretmesin1 Omermomm_ bence arkasını dönmüş sol tarafta kolları falan var sağ tarafta poposu gözüküyor gibi 😂
AnnesiyimM53 Omermomm_ allah aşkına bu nasıl bir resim ya insanın piskolojisini bozlarlar adam akıllı resim koysalar ya bunlarda benimkiler seninkinden daha iyi ama bende çok takıldım çenesi geride geldi bana tuhaf geldi yüzü 😞😞
09-11-22 Zaten devlet hastanesinden de ancak bu kadar ultrason çıkar bı defa gittim bana resmen beyaz sayfa ultrason verdi bişey yok kağıtta 😂😂😂
Omermomm_ Hilal2901 gerçekten bayıldım senin gördüklerini göremedim 1 saattir evire çevire bakıyorum da gördüğüm tek mantar 😂
Omermomm_ Hilal2901 bebek çok aşağıda doğum kanalına yaklaşmış dedi sağ sol hiç bir şey demedi ki😅🤦♀️🤦♀️
Omermomm_ Allahkahretmesin1 kızlar siz yorumcu olun aldığımdan bu saate kadar bakıyorum gördüklerinizin bi tanesini görmedim 🙈🙈
Omermomm_ AnnesiyimM53 bence öyle değil canım sudan dolayı öyle duruyor belli buraya atmışlardı bebeğin burnu dev gibi resmen çocuk burundan ibaretti ama doğunca fındık burunluymuş seninki de aynı şey büyük ihtimalle çok takılma