demetmetin46 Şükürler olsun..... şöyle anlatayım
1 bana sigorta ile anlaşmaları olduğunu söylediler en başından rapor alamabilmenin benim için çok önemli olduğunu söylemiş olmama rağmen daha sonra anlaşmalarının henüz evrak aşamasında olduğunu söylediler ve ben aşamalar sırasında işyerimde sıkıntı yaşadım... ve bana bu bizim sorunumuz değil dediler
2 başvurduğumuzda tam 2 senedir bebek sahibi olamamıştık ve benim çikolata kistlerim vardı tek tüpümde tıkalıydı lakin gittiğim heryer bana hamile kalmana engel yok diyordu bahçeci ise aşılama sana asla olmaz diyerek direk tüp bebek önerdi sonucu biliyorsunuz!!!
3 embriyolar oluşturulduktan sonra bana histereskopi önerildi bende kabul ettim ve bu operasyondan sonra kendim hamile kaldım... neden en baştan yapılmamış sona bırakılmıştı???? Bu sorunun cevabını hiç alamadım....
4 transfer beklerken adet görmeyince doktoruma gittim yapılan testler sonucu kendiliğimden hamile kaldığım anlaşıldı... merkezden çıkar çıkmaz beni telefonla arayıp gebelik takip ücreti 350 tl istediler!!! Oysaki ben oraya hamile olduğumu bilmeden gitmiştim... yaptıkları çok büyük terbiyesizlikti
5 içerde kalan paramızdan şu kesilmemiş bunu almamışız diyerek o parayıda içeride tutma derdine düştüler ki bu bizi artık iyice tiksindirdi....
Malesef denize düşen yılana sarılıyor... ayrıca kendiliğimden hamile kaldığım için adeta tavır aldılar kendi etkileri olmadığı için...