edadm teyzeler 16+3üz birkaç gündür karnımda pıt pıt batma gibi bişeyler hissediyorum bebek hareketleri mi yoksa başka bir şey mi bu ilk gebeliğim olduğu için de ne olduğunu bilemedim
Badem_gozlum_ edadm gaz da olabilir ama ayırt edebilirsin bence farklı oluyor ben 17 + larda hissetmeye basladimdi
miray_aden edadm bende 16. Haftada hissetmeye baslamistim tuhaf bi his tarif edilemiyor bi kipirdanma oluyor iceride 😂 daha da artacak haraketlenmeler
edadm Badem_gozlum_ gazı ayırt ediyorum kuzum o sıkıştırıyor baya ama bu farklı bi hareketlenme var sanki daha önce böyle hissetmemiştim
edadm miray_aden yaa evet evet kıpır kıpır sanki ben de yeni hissetmeye başladım acaba başka bir şey mi diye düşündüm herkes 20lerden sonra hissettim deyince bu kadar erken olması normal mi acaba dedim 🤭
miray_aden edadm edadm normal canim ☺️ Bi kac haftaya daha da haraketlenecek o zaman net hissedersin 😂 benimki gunduzleri sakin gece olunca oynamaya basliyor iceride 😂😂
Maras46konya-00 Bebek hareketi olabilir bende de pıt pıt oldu sonra ilerleyen zamanlarda çoğaldı 20. Haftaya girecem hala vueuyor sürekli maşallah hiç durmuyor sabah akşam boks yapıyor benimki 🥴🥴