Tugce0142 Tuba26- baş çevresi 1 buçuk hafta öndeydi çatımda üst kemik biraz baskındı doktor normal yaparsan 8-9 dikiş olur demişti bebek de kanalda değildi açılmamda yoktu suni verirsek strese girebilir dedi bebek mecburi sezeryan oldum bende 4 gün önce
Tuba26- Tugce0142 anladım canım benimde kanalda değl sancım yok büyük ihtimalle sezeryan olucam sezeryan nasıl peki zor mu
semosko benim de aynı şekilde 37 den beri 2 hafta kafası önde gidiyor, 39 u bitirirse normal doğum zorlar dedi ama oğlum gelmedi maalesef yarın 40+0 ız sezaryen olacağım
Ecemakkuzu Tuba26- devlet hast.gittiniz devlet bana da aynısını söyledi ben normal kontrol devlete gidiyorum eşim görmek istediği zamanda özele gidiyorum mutlaka ayda bi kez özelde hersey gayet iyi dedi devlet insanin canini sıkıyor gördükleri herseyi söylüyorlar yalan yanlış bence 8 aya kadar hersey normaldi de şimdi mi büyüdü
Tuba26- Ecemakkuzu ben özele gidiyorum canım zaten hep diyodu da tabi hafta ilerledkçe büyüyor kafasıda dmeek
reisMom Tuba26- ben 38 de gittim kafası 36 haftalık gibi dedi baş aşagı uzun zamandır acaba ondan mı diyorum ben