nurrr123 Fatmamehmetyusuf yaa gözün aydın çok sevindim. İnşallah Rabbim hepimize kolaylıkla nasip eylesin. Kaçıncı haftandi ve normal doğum mu oldu
Fatmamehmetyusuf nurrr123 suyum geldi bebek acilmam olması kalp atışları gidince acil sezeryana aldilar 39+2 dim ilki normaldi ama bu böyle oldu rabbim en kısa zamanda sizlerinde sağ saglim kavuştursun canim
merveecakirr_ Zeryelis 39+0 benim de az önce nişanım geldi bugün öğlen haftalık kontrolüm var doktorla görüşeceğim için ve hiç sancı hissetmediğim için şu an beklemedeyim nişanı görmenizin üstünden ne kadar geçmiş oldu
Zeryelis Eftelyaatasoy hayır zaten çok hareketli bir hamilelik geçirdim 8 ayına kadar hamile olduğumu bile hiss etmedim yani tabiki haberim vardı ama yani rahatdım. 9.ay olduktan sonra başladı zaten ağrılar açılma filan
merveecakirr_ Zeryelis baya olmuş demek ki nişan gelmesi her zaman kesin bir doğum belirtisi değil doktorumuz bize ne söyleyecek acaba
Zeryelis merveecakirr_ evet artık hastaneden yazıyorum. 7 dakikadan bir sancı geliyor. Yatışım yapıldı