Zeykan Hamilelikte olumsuz şeyler yaşayanlar ve saglıklı bebekleri olanlar toplanabilirmi moralim aşırı bozuk 13 haftalık hamileyim kahverengi lekelenme tarzında kanamam var neden oluyor anlamadım herşey yolunda giderken
Pikachukiz53 Zeykan doktora gidiniz kese dışında kanama olabilir ona göre size progestan falan verebilir
newmom07 Zeykan 2 gebeliğimde de hep bu sekilde gecirdim kahve pembe leke.. malesef üzücü ama bebek iyi ise sorun yok
Zeykan _tuuggcce_ doktora gittim baktı baktı çok küçük kanama alanı olabilir dedi ama göremedi birşey bebek iyi dedi anlam veremedim ihne yaptı her hafta ıgne olabilirsin haftaya tekrar kontrole gel dedi bu kadar şimdide biraz kum gibi düşüyor
Zeykan Pikachukiz53 kese dışında dedi çok küçük diye söyledi ama hiçbirşey yokken bir anda olması aşırı korkuttu
Zeykan newmom07 bebek iyiymiş haftaya tekrar gidecegim ama korkuyorum 12.haftadan sonra düşük riski çok düşük diyorlardı moralım bozuldu kanamayı gorunce
Zeykan bdenerigokce inşallah içimi hep ferah tutmaya çalışıyorum bu zamana kadar rahat gelmişken neden böyle oldu bilmiyorum
bdenerigokce Zeykan bu zamana kadar rahat gelmemiz ilerde bişey olmayacağı anlamına gelmez ki, Allah korusun🤲 bu zamana kadar zorlanmış birinin de sonrasında hala zorlanacağı anlamına gelmez böyle düşünme bence
Zeykan Egeminannesi benim ilk gün baya yogundu bacaklarımdan aktı ped takmak zorunda kaldım sonra kahverengi leke gibi oldu bu gunde kum gibi idrarımda birşeyler olmaya başladı
Bilge1hira Zeykan 9 ay boyunca sanki adet oluyorum gibi kanamam oldu. Plesanta rahime 1 cm uzaklıktaydı o nedenle kanamam hep oldu şükür sağlıklı doğdu kızım normal doğum yaptım şuan 4 yaşında
RmysaEsendemir Bilge1hira büyüdükçe yukarı çıkar dedi doktor doktor, çıkıyor mu? Yoksa yatarak mi geçirmemiz gerekiyor bu süreci? Ne güzel sağlıklı bir şekilde kucağınıza almışsınız, ümit oldu bana yazınız.😇
Zeyfem Zeykan benim de lekem olmuştu ama sadece üç sefer ara ara iki gün. Sürmüştü. Dr sonra fitil vermişti ama ben biraz kullandım hepsini kullanmadım tutunası varsa tutunur dedim. Allahtan bişey olmadı 25. Haftaya kadar ulaştık şuan çok şükür.
Zeykan Zeyfem fitil bende alerji yaptı bu yuzden igne yapıyorlar umarım bu zamanlarıda atlatırım herşey normale doner
Egeminannesi Zeykan bı Dr git cnm yerleşme kanaması di benimki az olduğu halde iğne fln oldum ilaç verdiler sizde görünün düşük riski olabilir Allah korusun
Zeykan bdenerigokce hiçbir olumsuz bir davranışta bulunmamıştım ondan kanama gelmesi şaşırttı ve korkuttu bol bol dua ediyorum her zaman