Aaa12 38 haftalık gebeyim doktorum yarın gel suni sancıyla dogurtalim dedi ama acilmam yok sancım yok basina böyle birşey gelen var mı ?
Tubaut Aaa12 38+1 im benimde açılmam ve sancım yok doktorum bekliyor cumartesi kontrole gideceğim tekrar
ozlemkayaa Aaa12 ne güzel keşke benim doktorumda böyle dese 40.haftayı bekliycez dedi hatta sancım açılmam olmazsa 3 gün daha bekleyip suni verecekmiş
Puhu_ishak Aaa12 benimki 40 a kadar bekleriz dedi biraz aceleci davranmış bir riski iz fln yok değil mi ya da bebisiniz kilolu ise belki sizi zorlamasin diyedir
Sacmalama_engiinn Aaa12 hiç açılma ve sancı olmadan 40 . Haftada sancım geldi normal doğurdum bence biraz bekle ben 40 haftaya kadar hiç açılmam olmadan bekledim
ozi086 Aaa12 38 im bende haftaya birdaha çağırdı çatı muayenesi bile yapmadı ilki normal doğduğu için. Haftaya bakarız dedi açılma var mı diye dedi. Gayet zamanında gelmesini bekliyoruz senin doktorun neden acele etmiş anlamadım
ozi086 Aaa12 bekle canım bi riskli durum yoksa açılma yok sancı yok verecek suniyi canını çıkaracak ne gerek var
Mrvctn Doktor kesin bir yere gidecek gitmeden doğurmanı istiyor, genelde öyle oluyor. Başka doktor sıkıntı olmaz diyorsan kendi sancının gelmesini bekle 38 çokta geç değil (bana dese ben hemen tamam derdim çok zorlu geçiyor artık günler )