Ipek_2017 Ben yeni atandım girişim yapıldı ve doğum iznine ayrıldım. Doğumdan sonra süt izni hakkım ilk 6 ay 3 saat olucak yazıyor. Peki maaş da kesinti olacak mı ? Şimdiden teşekkür ederim ☺️
babysevgi Ipek_2017 hayır kesinti olmuyor . 3 saat ama yemek ile birleştirirsiniz 12 de cıkarsınız amiriniz bişey demez ise
Serap-asel Ipek_2017 hayır maaşta kesıntı olmaz ılk 6ay günde 3saat ondan sonrakı 6ay 1,5saat süt ıznın var
Ipek_2017 babysevgi ya öyle çok daha iyi tabiki çok sağolun araştırıcam sorucam kesinliklle işe başlayınca
babysevgi Ipek_2017 yok onu soramazsınız yasakta işe başlarsınız arkadaşlarınız amiriniz sizi sever . Öyle idare eder. İlk günden kimse yapmaz belkide hiç yapmazlar .
Ipek_2017 Serap-asel . Ben 34. Haftamda atandım. Gittim evraklarını verdim girişim yapıldı ve izne ayrıldım. Hiç çalışmadım ücretli izin dediler. Sonra da süt iznim olucakmıiş . Teşekkür ederim bende hiç çalışmayınca sizlere sorayım dedim☺️
Ipek_2017 babysevgi anladımm canımmm inşallah iyi insanlarla karşılaşırız . Çok küçük olacak çünkü öğlende bitmesi benim için çok iyi olur. 🥰