Aşkım hic bilgim yok ama bebiş çok tatlı maşallah dayanamadım yorum yaptım hahsah ❤️

Edau9 diş galiba Ama pek emin değilim Yine de üstte kalsın bilen biri cevaplar Maşallah bebişine çok tatlıymış❤🌸

patlamaya hazır annesi heran patlayabilir

Edau9 evet canım diş izleri çıkmış yakında patlar ama gözleme fzla bakma ben baktım çok geç çıktı 😆😆😆

Edau9 diş yerini yapmış ama patlaması sürer daha Streside cabası☺️ kızımda da 6 7 aylıkken başladı 11.ci ayında ilk dişini çıkardı geneldede İlk ön dişininden alt tarafı patlar canım sonra üst ve devam eder

guzelanne01_ alt taraflar da hiç kabarıklık yok şuan canım üst tarafta var sadece

inciata gerçekten mi çok huysuz ve zorla mama yiyor bunlar da belirti herhalde dimi

Edau9 benimki 8 aylık dişleri 5. Aydan beri böyle ama ne gelen var giden :/ hala çıkmadı dişimiz

Edau9 eveett diş ama genelde önce alt dişler çıkar bi onlarıda kontrol edin isterseniz bide dolap soğumuş koparamayacağı sebze vererek rahat atabilirsiniz havuç gibi yada diş kaşıyıcılarını dolapta soğutup verin sağlıkla gelsin dişleriniz ☺

Suna2820 alt dişlerde hiç kabarıklık yok 🥹Yeşil soğan veriyorum

Edau9 diş değil canım diş çıkarcak olsa uc kısmı kızarırdı

Edau9 o normal canım endişelenmene gerek yok ☺️☺️☺️☺️

Edau9 evet canım huysuzluk ateş herşeyi yapabilir