Bilgekpn Bu durumu yaşayan var mı ultrason da çok minik bi kese gözüküyordu ama haftasına göre küçük geç döllenme olabilir dedi doktorum . Şimdi kan verdim böyle olup da normal ilerleyen var mı ?
bdenerigokce Bilgekpn ben alttan muayenede gördüm doktor nerdeyse boş gebelik diyecekti 🥰 ne kadar gerideymiş haftasına göre
Aydemi Bilgekpn biz alttn muayene ile 5+3 te gördük. Yani gayet normal.zaman ilerlerdikçe sarı keseniz yok olucak bebeğiniz sizden beslenmeye başlayacak.
bdenerigokce Bilgekpn sağlıklı beslen canım yani benim 1 hafta geride demişti düzeliyormuş o seninki kaç bilemediğim için nasip
Aydemi Bilgekpn bebek daha görünmeyevek kadar küçüktü. Sadece yolk kesesini gördük. 7.haftada bebeğimizi gördük kalp atışlarını dinledik.
Fnuurr Bilgekpn henü ultrasona gitmedim ama 3 gün üst üste kan verdim önce 31 di sonra 47 oldu sonra 111 oldu haftaiçi doktora gideceğim sanırım daha 3 haftalık haftaiçi gittiğimde öğreneceğim inşallah değer yükselir de bende keseyi görürüm
Bilgekpn Btl-Als şimdi kan sonucumu öğrendim beta hcg 1405 çıkmış doktorum 1500 üstü olması gerekiyor demişti
Eliifim3454 Bilgekpn canım benim adetim geçti kan testi vermiştim 9 bin çıktı 4 gün sonra tekrar verdim 30 bin çıktı bana göre 5 hafta oluyordu doktora gittim 1 aylık kese görünüyor dedi 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi bekliyorum bence normal yani seninkide
Bilgekpn Aydemi benim kese var la yok arası gibiydi kan değerime göre o kese anlamlıymış öyle dedi doktor yarın tekrar kan vereceğim 2 katı olursa sağlıklı gebeliktir zaten hayırlısı olsun