Merhaba annişler 🥰
Bugun 10 günlük olduk Rabbime şükürler olsun 🙏🏼
15 mayısta sabah 10 da hastaneye girdim. Hastane de boş o da yoktu. Beni doğumhaneye aldılar. Oda boşaldığında seni alıcaz dediler. Giriş o giriş ben oda da sevdiklerimle olacağım diye beklerken normal doğum için suni sancı serumu takıldı.
Yavaş yavaş verildi. Benden sonra gelen normal doğumlar benden önce doğum yaptı sezeryan lar doğumunu yaptı akşam saat 9 a kadar sancılarım çoğaldı. 2. Suni sancımı aldım ben bern değildim suni sancı nst de 25 lere çıkınca başlıyordu kramplar biranda 100 leri buluyordu artık gücüm tükenmişti. Allah’a hep dua ettim hep. 22:00 ye doğru geldi oğlum. 2 kez geri gitti 3.de başardım. Sancı,ebenin üzerimde oluşu nefes alamayışım 5 10 dakikayı size tarif etmem mümkün değil ama canım oğlum gelince herşeyi unuttum.
Gecr hastanede geçirdik odama alındım. O gece hep kulağımda nst sesleri kulağımda uykular yok. Birşey diyimmi rabbim o kadar büyükki o kadar kolaylık veriyor ki diyeceğim o ki. Zorlukla beraber kolaylık vardır.
Şimdi uykusuz gecelerimizle birlikte canım oğlumu büyütmeye çalışıyorum. İyi bir anne olmak için uğraşıyorum 🥺
Allahım sizlere de kolaylık versin inşallah 🤲