Erbasc Kuzuletta günde iki kez sabah aç karnına ve gece yatarken alıyorum ben ilk zamanlardan belli kullanıyorum 28 haftalığız
Pnrpnr_ Kuzuletta Hafta detaylı ultrasondan sonra doktorum artık demir ilacına başlayalım deyip bunu önerdi doğuma kadar kullanmak gerekiyor. Günde bir kez kahvaltıdan önce içiyorum. Doktorum da bu şekilde önerdi, eczacı da gunde bir kez alınmalı dedi 🥰
Gzmerk Günde bir kez kahvaltıdan bir saat önce aç karnına kullanıyorum. Doktorum doğuma kadar kullanmam gerektiğini söyledi
Kuzuletta Gzmerk Bana da günde 2 kez dedi fakat vücudumda kaşıntı ve döküntüler oldu. İnternetten baktığımda pupp diye bir hamilelik alerjisi olduğunu gördüm. Burada da çoğu kişi fazla demir ikacı kullanmaktan yazmış. Çok endişelendim açıkçası günde 2 bana da fazla gibi gelmişti
Gzmerk Kuzuletta ben de öyle bir durum olmadı 3.aydan sonra kullanmaya başladım bence doktorunuza bir danışın . Bu arada benim kansızlığım sınırdaydı örneğin 5 olması gerekirken 4 98 di kan değerim belki ondan bana günde bir tane vermiştir doktorum sizin daha fazladır belki ondan günde iki tane önermişlerdir
Erbasc Kuzuletta kaşıntı ve döküntü yok vücudum da kanım biraz düşük çıkmıştı o yüzden ikiye çıkardık
Erbasc Kuzuletta siz bi resim paylaşmışsınız kırmızı döküntü bende var bayadır bunlar ama kaşıntı felan yok neden oluyor acaba
Kuzuletta Erbasc Ben uyuz diye biliyordum ta ki o rahatsızlığı görene kadar. O attığım resimdeki kurumuş hali. Normalde de kırmızı benimkide. Ama çok kaşınıyor, bence sizinki önemli bir şey değildir kaşınmıyorsa. Yine de doktorunuza göstermekte fayda var
Kuzuletta Pnrpnr_ Sizin de midenizi yakıyor mu veya arada mide suyu gelir gibi kan demir tadı falan 😣
Pnrpnr_ Kuzuletta bende hiç olmadı 1 aydır kullanıyorum, size dokunuyorsa başka demir ilacı yazdırın doktorunuza 🥺