Deletedmom_50 Baraj balığı yenir mi sizce bide kavrulmuş findik kaynanam almış da bi kaça kere öyle yemişdim çocuğa hatta kilo aldırmış 😊
Mochi Deletedmom_50 omega açısından her zaman deniz balığı önerilir bilemiyorum yemende sıkıntı olur mu ama böyle. Çiğ fındık daha sağlıklıdır çiğ alırsanız iyi olur ama kavrulmuş varsa yerseniz de bir şey olmaz
ikiprensannesi__ Deletedmom_50 doktor yoksa Google ye bak canım her balık yenmez hamilelikte findiktan bişey olmaz ama
Bulbulyuvasi Deletedmom_50 kız karadenizli mi kaynanan ben bekârlığımda yerdim baraj balığını ama tehlikesi için bir şey bilmiyorum hiç yemedim
Bircicekanne Doktorunuza danışın bence çünkü bildiğim kadarıyla bazı balıklar hamileyken civa zehirlenmesine sebep olabiliyor
Deletedmom_50 Mochi devlet doktoru olduğu için soramıyorum kontrole gideli de pek olmadı ama aklıma o gelmedi yani
Mochi Deletedmom_50 bir sonraki kontrolde mutlaka soracaklarını not al öyle git hepsini sor. Biz deniz balığı alıyoruz somon çupra levrek vs. 1 yemeklik olarak paketliyorum buzluğa koyuyorum o şekilde yiyoruz haftada 1 yada 2 kez canım ne zaman isterse
Deletedmom_50 ikiprensannesi__ yediğim.baligin ismini bilmiyorum ki Google bakiym barajdan tutulan balık
Mochi Deletedmom_50 balığın türünü bilsek kesin birşey derdik hepimiz ama malesef 🙂 hiç baraj balığı yemedim bilemiyorum ama birşey olacak olsa belli olurdu bu zamana kadar herhalde
Bulbulyuvasi Mochi ya şu yasaklı olan yerlerdeki balıklae oluyor ya genelde karadenizde oluyor elektrik göletinin oralarda ama cinsi ne bende bilmiyorum hadhahdh
Deletedmom_50 Bulbulyuvasi yok canim Karadeniz’li değil normalde bende yiyorum da hamilelikte tehlikesi varmi aceba diye
Deletedmom_50 Allahkahretmesin1 nasıl yani ya ben kendi bildiğimi yapacam demedim bisey olurmu dedim ne alaka hemde bu
Deletedmom_50 Allahkahretmesin1 canim ben dün yedim onun için sordum zaten bugün yemedim buraya sormadan ben ne biliyim zararlı olduğunu