Didem__ Kızlar 24+3 deyiz şuana kadar 6 kilo almışım 🙊 sizce normal mi, siz kaçıncı haftadasınız, kaç kilo aldınız?
turkuaz_ Didem__ 16. Haftada gitiğimde 5 kilo civarı almıştım şuan 18 olucam 20 de kontrol var bakalım
Sibel_72 20 haftalık 4 kilo aldım sanırım 😀😀 aç tok 500gram oynuyor (18 e kadar hiç almadım kusmaktan mide bulantısı bitince yeni yeni kendime geldim aniden aldım dikkat edecek miyim sanmıyorum aç kalamam ) :)
Didem__ Sibel_72 ay bende 16. Haftaya kadar mide bulantısı çektim ve kilo almadım ne olduysa 16 dan sonra oldu 🫣
64Demet64 Haftadayız dün doktorda tartildim baslangictan vu yana 3.5 kg artis var. Gecen aya kadar yoktu birden geldi😆 Tahminen rahim buyumesi bebek suyu felan normaldir sanirim cunku ben kendim kilo almis gibi hissedmiyorum
Zuleyha1- 29+4 haftalığım ve tam tamına 23 kilo aldım arkadaşlar yanlız değilim dimi bennilk defa bu kilolara çıktım
turkuaz_ Zuleyha1- canım seni üzmek gercekten istemem ama çok kilo almışsın doktorun bişey demedimi ilerki aylarda dşyet yapmak zorunda kalırsın o daha zor olur çünkü ilerki haftalarda dahada çok acıkıyor insan
Zuleyha1- turkuaz_ evet çok kilo aldım evde egzersiz yapmaya çalışsam da olmuyor bazen o kadar uyyşuk ve yorgun oluyorum ki ve sürekli evdeyim hep evde olan ne yapar ne içer öyle oldum resmenn🥹
turkuaz_ Zuleyha1- doktor bişey demediyse sorun olmaz o biliyordur ona göre uyarır diyetisyene git falan der
Bulbulyuvasi Didem__ ben 18.haftadan 30a kadar 8 kilo aldım öncesinde tartılmıyordum. Bundan sonra da fazla almam muhtemelen yaklaşık 10/12 almış bitireceğim 🥲