Esraa79 Merhaba kızlarr❤️ istanbul anadolu yakasında fetal dna yaptırabileceğim bir yer önerebilir misiniz ve siz önerir misiniz gerekli mi sizce?
berenmomss Esraa79 ben yaptırdım Bağdat caddesinde Melih Atakan güven var güvenilir öneririm. Temiz çıktı çok şükür
Seval2468 Esraa79 nipty plus dokucelle yaptirdim 28 şubatta 6200 e isterseniz numarasını vereyim bilgi alın eve gelip kan alıyorlar .
Esraa79 berenmomss hemen randevu alabildiniz mi? Banada dr önerdi açıkçası fiyatları nasıl bu testin🤔
berenmomss Esraa79 benim yaptırdığım Bağdat cad pahalı canım nakit 35 bin tl tuttu benim ama genel olarak doktor pahalı zaten daha uygun yerler kesin vardır
Dyygu-ky Esraa79 bende yaptırdım 1 ay oluyor 8250 tl idi 6 günde çıktı hızlı cıkıyor diye burayı tercih etmiştik daha uygunları var fiyat olarak
aysglemrkn berenmomss fetal DNA mı 35 bin neden okadar pahalı ki ortalama olarak en fazla 9 bin sizin başka test mi acaba
Happy2345 Esraa79 merhaba ben de sizden görerek şimdi araştırma içerisine girdim. Firmadan memnun kaldınız mı? Süreciniz nasıldı?
Esraa79 Happy2345 merhaba🙋🏼♀️ sonuçlarım henüz ulaşmadığı için o konuda bişey diyemem 6 gün oldu yaptıralı. Şuanda bi sorun yok iletişime geçebiliyorum istediğimde.🙂
TugSozTan Nipt Plus’a yaptırdım. Tarama testlerine güvenmiyorum kesin sonuç vermiyor o yüzden yaptırttım