Gamze_Hanim Doğum sancılarını deneyimleyen anneler anlatabilir mi ? Doğum sancılarınızı nasıl yaşadınız neler yaşadınız? Şimdiden tüm annelerimize hayırlı dogumlar diliyorum 💜
Keyfimin-kahyasi-misin Belimden karnım ve kasığıma vuran sancı ve ağrılarım başladı Bacaklarimada vurmaya başladı Vajinam çatı kemiğim Aşırı agriyo acıyo Çok yüksek değil ama dört beş dk da düzenli sancılarım var bu belirtiler ile
Gamze_Hanim Keyfimin-kahyasi-misin ne zamandır yaşıyorsunuz bu belirtileri. Ben de yaklaşık 3 gündür inanilmaz sağ bel ağrısı var ve sağ bacağımın üzerine basamıyorum. Durumumdan dolayi da telaş ediyorum malesef 😔
Keyfimin-kahyasi-misin Bulbulyuvasi Dogurmadim aşko daha Ama düzenli sancım çıktı arka arkaya Bu saat arayla nst de dört beş dk da düzenli sancım çıktı Suyunu bekle dediler 😬😂🙄
Bulbulyuvasi Keyfimin-kahyasi-misin ay hadi inşallah bir avazda doğurursun bekliyorum doğum hikayeni ❤️🥲
Keyfimin-kahyasi-misin Gamze_Hanim Vardi bende Ufak tefek ama Bı iki gündür ağırlaştı öyle olunca gittin hastaneye düzenli sancım çıktı doğum başlangıcı Dediler
Keyfimin-kahyasi-misin Gamze_Hanim Aslina bakarsak 39 fakat bebeğim 36+2 de kalmış . Serumun çok faydası oldu sancılarima düzenledi