Susu_09 Serklajliyim 2 gündür bebek hareket ettikçe aşağıya vuruyor sızlıyor normal mi aşağıda hareketleri
Portredekitirtil Susu_09 bende 25+3 üm benim ki de bazen aşağıdan vuruyor hafif acıyor. Dr sordum aşağıda hareket ediyor diye bişey olmaz normaldir dedi
incinur0102 Susu_09 gayet normal 32 nin icindeyim o baskıyı hareketleri hala hissediyorum :) ilk başlarda bende çok korktum sanki bı anda cikicak suyum gelicek diye ama normalmis🌸
Busraa1606 Susu_09 bende serklajlıyım korkma bazı dönemlerde bebişlerin sert hareketlerini bu şekilde hissediyoruz
Pinarcey1 Susu_09 Susu_09 24+3 sızlıyor normal diye düşünüyorum benim bebek erkek aşağıda hep hissediyorum
Nurdan11_ Susu_09 benimde aynısı olur 26+1’im vajinamda da ağrı hissediyorum magnezyum içiyorum günde 2’ye çıkardım hafifledim. Korkmayın birşey olmaz. Ben birde çalışıyorum sürekli oturarak çalışıyorum sürekli aşağıya baskı
Susu_09 Pinarcey1 benimde erkek yukardaydi aslında ama 2 gün önce aşağıya mi indi anlamadım bı yerleri göbek deliğininin orda ayakları mi aşağıda anlamadim
Susu_09 Nurdan11_ magnezyum bende kullanıyorum ama günde 1 hareket etmeyince bişey yok ettimk basliuor vurmaya sizin işiniz daha da zormuş ben yatıyorum sürekli
Gdmr Susu_09 canım bende serklajlıyım 23 haftalıyım 4 gündür benimde hep altta hareketleri inanılmaz endişeleniyorum dikişe zarar gelicek falan diye ama normalmiş umarım yukarı çıkar ya inanılmaz rahatsız edici
Nurdan11_ Susu_09 günlük hayatına devam edebilirsin deyince çalışmaya geri döndüm muhasebeciyim zaten oturarak çalışıyorum ama haftam ilerledikçe zorlanıyorum bir de çok hareketli durmuyor bazen 🙈 sağsalim kavuşalım bebişlerimize inşallah
Susu_09 Gdmr aynen her vrdugunda korku endişe günler hızlıca geçsin artk çok zorluklar çekiyoruz Rabbim kucagimizi boş dondurmesin