Aynalgl emineakcan01 benim daha çantam duruyor bugün bebeğin kıyafetlerini utuleyecegim . Carssmaba kontrolüm var muhtlemen benim de enfeskiyonum var fazlaca akıntım var çok rahatsız ediyor
Gzd11gzd Glcn12 Bazı doktorlar garantici o yüzden erken söylemiyolar. Bende haftasonu gidicem bakalım ne diyecek 🐣
Glcn12 Gzd11gzd onunla bi alakası yok hastanedeki tüm doktorlar mı aynı olur ya hepsi aynı birine 5 buçuk aylık oldu öyle söyledi ne zaman hazırlık yapacak doğduktan sonra mı yani 6 aydan sonra insan ağırlaşır biraz
Aynalgl emineakcan01 hayır gitmedim bayadir doktora Çarşamba günü gideceğim ama ilk zaman kullanmıştım şuan kullanmak istemem nioli yağına başladım ins fayda eder
emineakcan01 Aynalgl ben aktardan acı badem yağı ve kantaron aldım üstelik kakao yağı da sürüyorum yine de çatladı
Aynalgl emineakcan01 nioli yağı enfeskyon için çamaşıra damlatiliyor onu söylemiştim ben :) Çatlaklar için hindistan cevizi yağı ile lierac bioil dönüşümlü sürdüm karnimda yok suanlik benim ama dizimin arkası çatladı :(
Prensesannesi14 gulsumd1 benimki 33+2 bana nasıl temmuz basi dedi ki acaba temmuz ortası oluyor o zaman benimki anlamadım ki