stravwery Gamzefarukk ya ne güzel ayni gün olur inşallah doktorunuz ne dedi peki ben 7hazirana ancak randevu bulabildim 😍😍
Eybikk Bsragrkan evettt bende tam o gün olacağını sanmıyorum ama olur inşallah babamız 2 Ağustos 😅 doğum günü hediyesi veririm 😁
Busra-2001 zclkkubra normalde 25 marti ama doktorumuz 1 nisan olarak degistirdi bebeğe buyumesine gore
2_evlatyolda Kalbiimde2can cinsiyetleri ne bebişlerin isim ne koyacaksınız bizim kızmız olcak isim konusunda hala karar vermedik ben elizan babası ceylin istiyor
Kalbiimde2can 2_evlatyolda benim ikinci oglusum insallah allah nasip ederse.. ilk oglumun adi Atakan 💙 buda Efekan 💙 olacak insallah 🤲🏻🧿 ikiside güzel isim malesef esler arasi isim ayrimciligi olunca zor oluyor🤭☺️
2_evlatyolda etkafa benim bi oğlum var şimdi kızım olucak oplumda sezeryan olunca kızımdada sezeryan olucam tarihimizi ayarladık doktorla inşallah öylede olur
Erden37 Damla 15 Ekimden itibaren bekleyeceğiz son tarih 23 Ekim dedi. Büyük oğlum da 23 Ekim doğumlu😅 bakalım küçük oğluş ne zaman gelecek hayırlısıyla 👣💙