Nmerven Tesettürlü anneler ben lohusa geceliği bulmakta çok zorlanıyorum daha doğrusu geceliğin üstüne uygun başörtüsü falan ? Siz n’aptınız nasıl kombin yaptınız hastane için ?
Ummuhan64 Nmerven Bana annem alt üst takım almıştı tesettürlüyüm bende üstüne uzun ceket tarzı aldım ebebekten indirimde yakaladım hepsi pembe renk
merveliyyy Ben fotoğraf çekimi falan yapamayacağım için ![](https://) bunun siyah rengini kormızısını falan aldım rahat olur diye Nmerven
Virgohome Kız bende tesettürlüyüm bulamadım ya çok aşırı pahalı var kaliteli yada hep böyle takım halinde gecelik var normal gecelik aldım düğmeli onla idare ettim eğer fotoğraf falan çekimi olacaksa tabi en güzelinden al dicem de tesettür için bulmak çok zor
Nmerven Virgohome fotoğraf çekimi olmayacakta ben hemşireyim çalıştığım hastanede doğum yapacağım oyüzden çok gelen giden olucak odama bide akraba da çok duyan gelir kesin 🤷🏻♀️ oyüzden düzgün bişeyler giyeyim dedim
Virgohome Nmerven he anladım işallah bulursun ya valla çok pahalı diye almadım yalandan giydim bişeyler işte bende