handenur52 Arkadaşlar decavit progestan kullanıyorum ama doktor bana folik asit vermedi sizce aradım decavit herşey var dedi herşey içinde dedi gerek yok dedi sizce ya
batununannesi__ handenur52 Biz gebeliği öğrendikten sonra hemen folik asite başladık sonra vitamin olarakta decavit kullanıyorum hatta folikasite devam et dedi 14 haftalık olduk hala kullanıyorum
Zeynepozcan handenur52 bende 12. Haftamda decavite başladım 20. Haftamda farklı bi vitamine geçtik bebişimde çok şükür gayet iyi
Churcill handenur52 12 haftada zaten bıraktıyor genellikle doktorlar. 12 den sonra vitamin demir ve d vitamini gibi takviyelere geçiliyor
Ecilata batununannesi__ folik asit fazla alımı zararlı diğer vitaminin içinde de folik asit var içeriğini okursanız görürsünüz fazla folik asit otizme de neden oluyor bilginiz olsun
dilekkaratas1 Folik asit zaten ilk üç ay kullanılıyor diye biliyorum 12. Haftada olduğunuz için vermemiş olabilir doktor
handenur52 dilekkaratas1 ben ilk gebe olduğumda decavitle progestan vardi yani folik asit demedi ya aradım decavitte hepsi var dedi
dilekkaratas1 handenur52 anladım vardır doktorun bir bildiği sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim