Bsrdmrblk1 Merhaba kızlar anne ve bebek çantası olarak biraz daha şık ve kullanışlı birşey arıyorum aldığınız önereceğiniz modeller var mı
Hevida Bsrdmrblk1 Puredu aldım canım baya karsıma cıkıyodu bence cok şık valiz gibi açılıyor cepleri cok fazla bebek arabasına asma yeri var alt açma için parcası var ve termos çanta var bi bak istersen
Ozturkkkk Bsrdmrblk1 Merhaba, Ben bunu tercih ettim. Hem buyuk hem kullanisli geldi tavsiye ederim. https://ty.gl/5qx73fo0ya
nurella32 Beigebaby selam kumaş ve kullanış açısından nasıl daha kullanmamış olabilirsiniz ilk görüş olarak fotoğraf atma şansınız var mı
Hevida Bsrdmrblk1 tesekkür ederim malesef pahalı ama ilk cocuk kısmet olurda sonrakilere kullanırım diye az öz almaya calısıyorum 🥰
Bsrdmrblk1 Hevida evet bir tık pahalı 🥲 benimde ilk gebelik bende sizin gibi düşünüyorum biraz da şık olsun çok kendimi salmayım diyorum 😬
Bsrdmrblk1 yasemin1622 bende en başta o markadan almayı düşündüm ama kararsız kaldım fiyat olarak kullanış olarak güzel görünüyor
Aysedugme Bende bunu aldım çok güzel geldi hatta bebek doğmadan tatile giderken kullandım 😄 belki sonra sırt çantası alabilirim yine ama bu çok hoşuma gitti çokta kullanışlı geldi bakalım zamanla kullandıkça göreceğim artık
Bsrdmrblk1 Aysedugme illa sırt çantası mı olması gerekiyor diye bende çok düşünüyorum böyle birkaç model var ama kullanışlı olur mu diye çok arada kaldım 🤤 sizde güle güle kullanın 🤗