Elmkhrmn Vitale kadın doğum hastanesinde doğum yapan var mı? Sezeryan ücreti be kadar hangi doktoru tavsiye edersiniz
Elmkhrmn batununannesi__ anladım teşekkürler doktorlar anlayışlı mı peki ben çok tedirginim ya daha önce muayene olmadım oraya
batununannesi__ Elmkhrmn Gayet anlayışlılar canım ben çok memnunum en azından her detayı tek tek açıklıyor
dh160 Bugün vitaleden sezaryen için gün aldık Mehmet Taner beyden maalesef şimdiye kadar 8.500 diyorlardı ücreti bugün zam geliyormus yeni ücretler yarın belli olacak dediler bir gün arayla 8.500 ü kaçırmışım 😂
dh160 edaaltun yaa bana fiyat için yarın arayın dediler 11 bin kesinleşmiş mi henüz fiyat listesi gelmedi demişlerdi bugün
dh160 edaaltun bir de bilginiz var mı acaba 11 binin dışında ücret ödeniyor mu ve doğum sonrası kontroller vs dahil mi
edaaltun dh160 doğum sonrası 10 gün ücretsiz diye biliyorum. Ama yaptıkları hiçte etik değil ben 8500₺ iken randevumu aldım geçen hafta ama maalesef zamdan etkileniyorum. En azından eski ve randevulu hastaları muaf tutsalardı zamdan. Sonuçta herkes bütçesini ona göre ayarlıyor
dh160 edaaltun maalesef öyle biz de 8.500 iken konuşmuştuk dün söyledim bu fiyattan konuştuk diye bebeğin doğduğu günkü fiyat geçerli dediler