ozgshnn-2 kızlar 4 gündür oksapar iğne vuruluyorum.Doktorda on günlük yazmış.Aile hekimliğindede kafamı karıştırdılar.Kanin durmaz vs ameliyatta diye.6 Haziran da doğumum.Siz kullandınız mı?8
Tugbaakcy ozgshnn-2 benim tahmini doğum 12 haziran gebeliği öğrendiğimden beri kullanıyorum. Normal beklediğimizden dolayı bırakmadım ama planlı sezeryan olursa 1 gün önce bıraktırırlar. İğnenin zaten 12 saat etkisi var o yüzden korkma. Çok çok genel anestezi yaparız dedi doktorum.
Nurdan11_ ozgshnn-2 bende pıhtılaşma var gebeliğimin başından beri kullanıyorum. Rahim yetmezliğim olduğu için gebeliğimin 14.haftasına önlem amaçlı serklaj oldum serklaj ameliyatımda bile çok kanamam olmadı. Doktorum iğnemi bıraktırmadı bile ameliyat öncesi bilmiyorum alakası var mı. Korkma canım.
ttugba92 neredeyse 2 kisiden 1 i kullaniyor artik canim. bnde 5 aydir kullaniyorum. Doguma 24 saat kala kesmek yeterli. aspirin igneden daha tehlikeli mesela aspirini 1 hafta kala kesiyorlar dogumdan. telas yapma o yuzden. doktorun ne zaman birak derse birak