aasenamerve Semanurmurat benim 32. Haftada 2.285 di şimdi 33 deyiz yarın gideceğim bakalım 1 haftada ne kadar almış. Ama bence çok da koyadlamayın herkesin genetiği fiziksel özellikleri çok başka 😊
Elfibrhm2609 Semanurmurat benim de 32. Haftamız da 2.057 gr di 🌸 şuan 33 haftalığız haftaya kontrol 34.haftada bakalım kaç olmuş😀😀
Elaninannesi Semanurmurat benim 34.haftada 2932 idi canım 36yım suan cuma kontrol var bakalım kaç kilo olmuş 😊
Semanurmurat aasenamerve aslında dediğiniz gibi ama bana az geldi 33.haftada 2000 kilo olmuş o yüzden sormak istedim😐 masallah sizede😊
aasenamerve Semanurmurat teşekkürler ama gördüğüm kadarıyla bebekler en az 200 gram altında doğuyor ölçülen değerin. Malesef erken doğum riskim ve şiddetli rahim, kasık ağrılarım olduğundan biran önce kilo aldırmaya çalışıyorum ne olur ne olmaz diye
KezbanAyhanKorkmaz aasenamerve hiç öyle düşünme doğumhaneye çıkmadan yarım saat önce ölçtüler 3.350 dedi Doğumdan çıktım çocuk 3.800 doğdu ki geceden açız yani o yarım saattedr bişey yiyemeyiz yani 😂 kiloluda olabilir dert etme çok
Elaninannesi Semanurmurat Günde 1 tane muz yiyorum canım her gece bir bardak süte keçiboynuzu özü pekmezi karıştırıp içiyorum ve günde 1 adet maden suyu içiyorum gerisi normal yiyecekler yani
MerveHandeSyed Elaninannesi kafaya fazla takma kilo konusunu daha geçenlerde tanıdığım 2 buçuk kiloya Doğum yaptı aynı anda 4 kiloya yakın Doğum yapan vardı bizim bebek hastanden çıktı ama o kilolu bebek sıkıntıları olduğu için hastanede kaldı mühim olan sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi
Bejna Semanurmurat evet sıkıntı yapma kiloyu. Bana doktor 31+2 de küçük dedi. 6 günde 300 gr aldı bebeğim. günde 3 haşlanmış yumurta, yoğurt süt ceviz muz yedim