• Gebelik
  • Bulantınızın Başlama Bitme Haftası? 😓

5 haftalık başladı 32+3m hala devam ediyor :)

Nurr29 benimde 6. Hafta gibi başlamıştı 15. Hafta gibi geçti. Geçmeden 1 hafta önce bi rahatlar gibi olmuştum geçti diye sevinirken yine kusma ve baş dönmesi ile geri gelmişti ve sinirlerim bozulup çok ağlamıştım.şimdi iyiyim şükür(20. Haftadayım). 6. Aydan sonra tekrar başlıyor diyenler var korkuyorum. 6. Ayı geçenlerde durum nasıl ?

Bence kişiden kişiye değişiyor canım kzımda 11. Haftada başladı doğuma kadarrrrrrrr 6 7 kg verdim . Şimdi oğlum olcak inşallah 8 de başladı 16 gibi bitti dedim şükürler olsun ddm 20 de biDaha başladı hala geceleri geliyor bitmedi ben kaderime razı geldim artık 😂😂😂 ama asla bulantı bile yaşamayan arkadaşlarım var olsun sabır bi şekilde geçip bitiyor canları sağolsun 🥰🥰🥰🥰

Nurr29 ilk oğlumda hiç bulantım olmadı. Şimdi 2. Oğlumu bekliyorum hamileliğin 3. Haftasından beri bulantım devam ediyor 32+3 um

Benimde 7de başladı 9dan sonra azaldı şimdi 11. Haftadayım çok nadir oluyor

Nurr29 5. Haftadan 17. Haftaya ölüm gibi bişeydiiii herkesin farklı olur hala daha 3 4 günde bi kusuyorum

Nurr29
Benimde 6. Haftada basladı 4.ayda bitti sükür

Nurr29 4+5 gibi öğürmem vardı 7 de kusmam başladı 29 haftalığım 25 te felan durdu canım arada bi yine kusuyorum

Nurr29 7 de başladı 14 15 haftada bitti sayılır şuan 20 haftanın içindeyim sabahları bazen kusuyorum çok aç kalırsam 🥲

Nurr29 11 haftalik.olduk 2.3 gun gecse sonra tekrar başlıyor 😂

Nurr29 33.haftamdayım hâlâ bulantılarım devam ediyor 😔ilaç da kullanmıyorum

Hap kullandığım iÇin bitme haftasını asla bilemeyeceğim galiba 🤦🏻‍♀️ Günlük içiyorum bir gün içmesem ben pert 🤢🤫

Nurr29 6 da başladı şuan 16 hafifledi çok şükür ama sabahları devam ediyor ilacı bırakmadım

1. hafta da başlayıp 20. hafta da bitti çok şükür şimdi 26 haftalık olduk..🤗