papatyaaaaa Merhabalar daha cinsiyeti belli olmayıp rüyanızdaki gördüğünüz bebeğin cinsiyetiyle gerçek bebeğinizin cinsiyeti bi işaretmidir.🙏 bugün kandil hayırlı kandiller ben değişik rüya gördüm de hayırlısı neyse o olsun inş
Burcu35 papatyaaaaa ben hep kız bebek görüyordum oğlum olcak canım. 28haftalığız hala kız görüyorum hatta ama kesin erkek😂
Pinkyy papatyaaaaa canım bende 3 defa erkek gördüm rüyamda,ikiz erkeklere hamileyim ve hep erkek olarak hissettim,babamda rüyasında ikiz erkek olduğunu görmüş,kısmet işte,Allah gönlüne göre versin sağlıklı bir şekilde inşallah
papatyaaaaa Denizislet ya gerçektenmi 🥰🥰🥰 o zaman kız çocuğu gördüm inş 🙏🙏🙏 sağlıkla kucağına al canım 😘
Burcu35 papatyaaaaa yok kesin olarak bir pipi var deli gibi kız bebek istiyorduk tüm ailecek hatta o yüzden pskolojime etki etti heralde 😂 ama bu saatten sonra değişmesin çünkü herşeyimi aldım isim yazılı tulumlara kadar yani aman olmasn öyle bişey😂
papatyaaaaa Burcu35 pipi 😄😄😄 ama bak değişme olabiliyor tanıdığım biri erkek dedi doğunca kız oldu 🤷♀️ Oda herşeyini almıştı sen gene bişey alma kız 😄😄😄😄
Burcu35 papatyaaaaa yok bence benimki imkansız ayrıntılı ultrasonda gözüküyordu😂 2 doktorda erkek dedi. Kız olursada artık maviş takılır napalım😂
papatyaaaaa Pinkyy ya 🥰 çok güzel hem siz hemde babanız görüyor Allah razı olsun güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum. Rabbim hepimizin Bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah 🙏❤️💕💕💕💕💕
papatyaaaaa Burcu35 kız imkansız diye bir şey yoktur.😘 Hayırlısı neyse o olsun sağlıkla doğsunlar inş 🙏
Yaceemm Ben kızımda kız bebek görmüştüm hamile kalmadan önce bi kizim oldu. Bu seferde hamile kalmadan önce gene hem kizimi hem de kucağımda bir erkek çocuğu gördüm. 1 ay sonra oğlum olacak inşallah
papatyaaaaa Yaceemm çok güzel bi kızın bi erkeğin olmuş rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inş 🥰🥰🙏🙏🙏🙏
CansuCaTurkmen Ben hamile kalmadan 2 ay önce kadar rüyamda erkek ikiz bebek emzirirken görmüştüm kendimi hamile kaldıktan sonra hep hissettiğim erkek oldu ve iki kesem vardı biri kayboldu anlayamadığım bir şekilde 🤷🏻♀️ Kısmetse oğlum olacak 🤰🏻👼🏻
papatyaaaaa CansuCaTurkmen vardır onda da bir hayır üzülme diğeri sağlıklı şekilde gelsin kucağına inş 🥰❤️🙏