DolceBabanne Papatyaaa__ bebeğin dönmesini biz hissedebilir miyiz? Bende 25 haftalığım. Tekmelerini hala aşağıda hissediyorum dönmemiş sanırım.
Dbegum Papatyaaa__ 36+4 deyim poziyon alıyor ama daha kanala başı girmedi. Arkadaşımın doğumdan 1 hafta önce girdi takılma döner ☺️
Daisy0000 Alimenur Hiç belli olmuyor ki canım.. Doğuma bir gün kala dönenler bile varmış.. Bebek nasıl gelmek isterse öyle geliyor 😌
Daisy0000 DolceBabanne 25te hissedilmiyor canım. Yani ben hissetmedim, 25te makattı,26da başa dönmüş,sonraki gidişimde tekrar makata dönmüş ben hiç hissetmedim ama suan dönerse kesinlikle hissederim çünkü bebeğin alanı pek kalmadı ve her hareket çok net hissediliyor 35teyim
Papatyaaa__ DolceBabanne ya aslında bi videoya baktım dr dedi ki yanılma riski ola bilir ama evde elinizle kontrol ede bilirsiniz karnınıza bastırıyorsunyz hafif sertlik neredeyse başı orda diye🤦♀️
Elanin_annesi DolceBabanne ablamdan doğru biliyorum. kontrole gittiğinde bebek baş aşağı dönmemişti doktoru sezeryan için gün vermişti. Sezeryan olacağı tarihindeki o gece şiddetli kasılma sancı olmuş sanırım. Ve ablamın demesine göre aşağı düştüğünü hissetmiş. Hastaneye gidiyolar bi bakıyolar bebek dönmüş sezeryan iptal olmuştu.
Alimenur Daisy0000 yapma ya şuan benim nasıl doğum yapcağımda mı belli deil doktor normal gözüküyo demişti
Daisy0000 Papatyaaa__ Ben normal doğumu çok istiyorum sezaryenden korkuyorum ama bebek inatla dönmüyor ,demek ki bunda da bir hayır var diye düşünmeye başladım, belki travmatik bir normal doğum yaşayacağım?Belki de sezaryen çok daha kolay geçecek.. O yüzden hayırlısını isteyelim 😌
AydanBH Daisy0000 Siz bebeğin hareketlerini nerede hiss ediyorsunuz?Bende 35+5 şu an.29.haftada makat gelişiydi,ultrasona gelecek hafta gideceğim.Ben hareketlerini göbek deliğinden yukarıda hiss ediyorum
DolceBabanne Papatyaaa__ sertlik yukarda şuan midemin altında😂 karnımın aşağısı yumuşak yukarısı sert
Papatyaaa__ Daisy0000 bende çok korkuyorum sezeryandan iki kızımda normal doğum oldu ama bu oğlan beni baya bi yoruyor😃
GozdeA 27 ile 31 arası baş aşağı dönmüştü sonra tekrar yan yattı 35. Haftada tekrar baş aşağı döndü doktorumuz artık kalır böyle dedi dediği gibi oldu şuan 38. Haftadayiz ve kanaldayiz doktorum 36. Haftaya kadar döner takılma demişti sizde içiniz rahat olsun
Papatyaaa__ GozdeA inşAllah Bakalım biraz tedirgin oldum doktorumda daha zaman var döner merak etme dedi ama insan yinede merak ediyor
Sibel3434 Vajinaya baskı uyguluyor dönunce bebek sağa sola dönmede yürümekte zorluk oluyor ağrı oluyor benim bebişim 32 haftalık dönmüş bu ağrılarım oluyor