Sibelsibos Addaaddaadda bende 8 gündur hayıt tohumu ve soğan suyu yapıyorum bakalım sonuç ne olcak nekadar kullanmam gerekiyor onu unuttum 1 ay mı yoksa ara vermek gerekiyormu yoksa hamile kalana kadarmi
Solmaz-Papatya Addaaddaadda benim prolaktinim yüksekti bi de çikolata kistim vardı kullandım çok şükür yaradı düştü prolaktin
Zeyno0163 Hormon değerlerini dengeliyor hayıt macunu veya tohumu . Ama macunu daha etkili bence. Tohumu da cok kulandim ben
Freckles Ben kullandım. Bekarken de adet düzenlemek için kullanıyordum. Evlendikten sonra bebek olması için kullandım. 6 ay denedim ama o 6 ayın 2 ayında tek kullandım. Gebe kaldım. Etkisi olduğunu düşünüyorum. Çayını yapıp içtim her gün.
Addaaddaadda Sibelsibos bazilar ovulasyon gunune kadar, bazirlari ise bir ay boyunca diyor tam bilmiyorum amma bende kullaniyorum su an hayit bakalim nasil olucak
Sibelsibos Addaaddaadda 20 gün sonra hsg filmi cekilcek ozman faydası varmı yokmu ögrenirim bu ictiklerim tüplerin açılmasını da sağlıyormuş ozman ögrenirim 😊
Zeyno0163 Addaaddaadda hamile kalamdm ama hormonları degnliyor ama Insgramda nihalin bahçesi diye bir sayfaa var oraya bakin ben ordan aldim
bubuiledudu Kızlar benim hormonlar da düzgün sorun yok düzenli regl ve yumurtlama görüyorum zaten. Eş durumundan kalamıyorum eşim şimdi bor çok şey kullanıyor ben de yine de hayit macunu ya da tohumu kullansam mi yani ille bende düzensizlik vs mi olması lazım?