Papatya2909 Merhaba kızlaar, 33 haftalığım.. son 1 aydır eşim uykum da ses çıkardığımı, inlediğimi söylüyor. Sizlerde de oluyor mu? Sonradan olan bişey olduğu için sebebini merak ediyorum. İnternette uyku apnesi diye bişey var ondan dolayı tereddüt ettim.
beyzacmvrc Papatya2909 bende burun tıkanıklığı yüzünden horlama oluyomus 😑 hiç nefes alamıyorum. Gündüzleri yine zar zor da geceleri hiiçç. Ağzımdan nefes alınca agzim aşırı kuruyor zaten sürekli bı su içmeye bı wc e kalkardim. Artık bel ağrısından hiç uyuyamıyorum zaten. oda eklendi uyku denen bişey hepten kalmadı yarım saatte bir uyanıyorum 😐 36+5 iz sabaha doğru uyuyorum toplasan bölük börçük kaç saattir toplam Allah bilir zombi gibiyim artık
femme Papatya2909 ah bide uyusam keşke 32 haftaligim yok uykum yatağa giriyorum sağ dön sola dön uyuyamiyorum 2 3 hafta sonra nolurum nöbet tutarım herhalde
Papatya2909 91mer Bende azıcık uyuyorum onda da ses geliyor diye dürtüyor uyandırıyor bişey mi oldu diye 🥱🤣🤣
Eda_arslan beyzacmvrc benim bu aralarda burnum gece kanıyor kan kuruyunca burnum tıkanıyor doğal olarak bende de horlama oluyor eşim söylüyor hep bazen aşırı oluyor bazen de yok denecek kadar az aşırı olduğu zamanlar dada zaten burnum fazla kanamış oluyor yastığına veya üstüme küçük leke olmuş oluyor
Tugbayrgn beyzacmvrc burun tıkanması beni de mahvetti geçtiğimiz haftalarda. Burun spreyi kullandım dopal okyanus suyu. Eczacı gebelikte zararı olmadığını söyledi valla Allah razı olsun mahvetmişti beni 3 4 hün oturarak uyudum resmen
mervenur00 beyzacmvrc ayy resmen kendimi gördüm :( saat 5 hala uyumaya çalışıyorum bel ağrısı kasık ağrısı dön dön yoruldum birde yalancı sancılarımız eklendi iğne gibi heryeriim batıyor
Bhrbynl femme bende öyleyim asla uuuyamıyorum. Yatağa giriyorum sağa dön sola dön yatamıyorum . Göbekte bırakmıuor zaten
stravwery Papatya2909 bugün itibari ile 36oldum ama aşırı zor oluyor uyku nedir unuttum ağrıdan sağa sola dönmekten yoruldum wc ye git gel artık orda kalasim geliyor bazen bel ağrısı arttı rabbim bir an önce kurtarır inşallah
Papatya2909 stravwery amin inşallah 🙏🏻 bel ağrısından sağa sola zor dönüyorum bende hep bi tarafa yatıyorum ozamanda ellerim uyuşuyor😥😥
Papatyaaa__ Papatya2909 aynısını 2gündür eşim bana söylüyor inliyorsun diye sabah ezanına yakın derin bi uykuya dalıyorum😔🥺31haftalığım çok ağırlaştım kendimi sığdıramıyorum biryere🥲sürekli sağa sola dönüyorum belim ağrıyor zombi gibiyim güzel bi uyku çekmek istiyorum
Papatya2909 Papatyaaa__ Ne kadar da bennn🥱🥲 hangi tarafa yatsam o tarafım uyuşuyor ağrıyor bide belim ağrıdığı için zor dönüyorum😬 azıcık uyuyorumm ondada ses geliyor diye eşim dürtüyor bişey mi oldu diye kontrol ediyor 🥲🤣 Hayırlısıyla hep birlikte doğuralım inşallah 🙏🏻🥰
Holamerf Ya ben 6 haftalığım ben de uyumuyorum erken yatıyorum gerçi 23.30 gibi sabah 06.30 çalışmıyorum da gece de bi kere en az tuvalet için uykum bölünüyor
Gozde_nzl Papatya2909 34+6 dayım uyuduğumdan bişe anlamıyorum ki uyuyorum ama birsürü rüyalar görüyorum ve sanki gerçekten yaşıyorum gibi yoruluyorum yorgunluğumu atamıyorum hiç
Hevida Papatya2909 yaa yok Allah korusun uyku apnesi öyle birsey değil babamda var ve iki yıldır cihazla uyuyor şu sekilde farkettik bide şöför kendisi araç kullanırken anlık gözüm kapanıyor demeye basladı sonra baktık mesela oturuyor elimde kumanda telefon ne varsa ot düşüyor anlık uykuya dalıyor elinde cay varken öyle uyuyup düşürdüğünü bilirim. O cok farklı birsey
TomrisHanim Busradenizli maşallah de kız kendine niye yazdın 😂😂 bak anneler uykusuzluktan şikayetçi seni taşlamasinlar ☺️
Eebb 29 haftama gırdım mide yanmam olunca uyuyamıyorum kalkıp oturuyorum bazen 3 yastıkla ancak. Bazen tuvalet çok çıkıyorum hep bir çiş isteği o da sureklı uyandırıyor. Son zamanlarda nefes darlığı hafıften oluyor daralıyorum gene yastık yükseltme ana bezende soluksuz uyuyorum her akşam aynı olmuyor
Dilek1903 Eebb canım yanma için doktoruna danış şurup var veriyorlar ben şuan 33+5 im 1 kaç hafta önce benimde aşırı yanma vardı midemde şurubu içince geçti şükür mutlaka söyle doktoruna duramicak seviyedeysen
miniyo Eebb Ben de aynıydım yoğurt tüketiyordum hep ama artık o bile kesmez oldu mide yanmamı , doktorum a söyledim rennie duo şurup verdi . Bitkisel naneli bir şurup zaten 1 kaşık içiyorum ve hemen kesiyor dünya varmış diyorsunuz
Kediler 27 haftalığım, sürekli uyuyabilsem keşke… Gece 9 saat uyuduğum halde iş yerinde öğle arası masaya kafamı koyup yine uyuyorum, hiç uyanasım gelmiyor. Uyku aşeriyorum resmen 🤭
Gkee Papatya2909 bende 32. Haftama giriyorum bu aralar uyku düzenim hic yok geceleri sürekli uyanıyorum geri uyuyamiyorum ve tuvalet sorunu sürekli yakında wc de yatcam 🙄
Sulte Papatya2909 bende 32+4 um kilo aldiysan fazla olabilir bide uyku arasinda sirt ustu donuyirsan olabilir ben saga sola cok donuyorum hic yatamiyorum ya 29 dan beri uykuya hasret kaldm