öncelikle bana yazan soran arkadaşlarıma Teşekkur ederim 🥹🌸
ilk olarak işlemler
Nst
kan
ultrason
bunlara bakıldıktan sonra odanıza zaten çıkmış oluyorsunuz ardından önlüğünü giyiyorsunuz❤️
ve sonda geliyor ince uçlu kalem gibi ucu var😂
acıtmıyor anlık saniyelik çıkarıken de öyle
sıra geldiii sezaryana
öncelikle ben kendimi anlatayım 😂
odaya sedyeyı getırdıler aldılar beni sonra ben hıçkıra hıçkıra ağladım anlatamam hemşire niye ağlıyorsun diyor bilmiyorum diyorum😂
ameliyathaneye indik soğuk değil
ardından genel anestezi uzmanı geliyor eğil diyor iğneyi yapıyor saniyelik ama ben çok korktuğum için ugrastırdım ama gene acımadı pek
o esnada doktorum doktorum hakan hocaaamı getirin diye bağırıyorum sonra doktorum geldi
sakin ol kuzum benim dedi hiç bişey yok dedi
ve başlamış bile bana diyor ki suan hissediyormusun diye test yapıyorum diyor 2,3 dk da cıkartmışlar sesini duydum siz şakamısınız dedim😂😂
resimlerini de çekmişler sonra yanıma getirdiler öptûm mis missss😍😍
hocam türkü açtı benle uğraştı ama hiç hissetmedim yeminn ederim hissetmiyorsunuz
hemşire miden bulancak gel ığne yapayım dedi yani seruma katıcak uyuycaksın dedi sadece mayıştım 😂
çıkma saati geldi bacaklarınızı 3 saat hissetmiyorsunuz gıcık oluyo o😂
odaya çıktık torba koyuyorlar o ağrı yapıyor gerçekliği anlatıyorum o ara zaten size agrı kesici yapıyorlar ve uyusuksunuz anlamıyorsunuz ama sonra yavaş yavaş geliyor o acı ben biraz ağladım herkesın acı eşiği farklı tabi benden önce olan kadında tık yoktu😂
akşama çok ıyı oldum bezledim kendim tuttum❤️
ve sutum vardı gelmez olmaz demeyin
bas agrısı olmasın diye
kahve ,kola,bitter cıkolata ❤️
süt için
kompostu, hurma ,kuru ıncir kayısı dedi doktorum
bol su
aklıma şuan bunlar geldi sormak ıstediğiniz varsa sorun elimden geldiği kadar yazarım❤️