yesmkaya-3 28.haftalık hamileyim kan grubum negatif olduğu için İndirek coombs testi yapılıp negatif çıkarsa iğne yapılacak sizlerde bu durumu yaşayan varmı bazıları diyor kan almadan direk iğne vurulması gerek
Mavidunyamm yesmkaya-3 Kan alınınca sonuca göre bazı doktorlar yapıyor bazıları yapmıyor. Benim kan grubumda negatif gebelikte sorun yoktu ama doktorum yine de önlem amaçlı yaptı 28. Haftada. Doğumdan sonra da yine bebekten ve sizden kan alınıp sonuca göre yapılıyor bana doğumdan sonra yapmadılar
Krcn001 yesmkaya-3 bana dün yaptılar aynı testi negatif çıktı 8. Haftamdayım ara sıra lekelenmelerim oluyordu kalçadan iğne yaptılar ilerleyen haftalarda tekrar yapacaklar sanırım pozitif çıksa yapmayacaklardı öyle anladım.
Kubare134 yesmkaya-3 daha önce hiç iğne oldunuz mu 28. Haftadan önce ? Benim kahverengi lekelenmem olduğu için iğne yaptılar hep pozitif çıktı
yesmkaya-3 Mavidunyamm Şuan 28.haftalık iken iğneyi devlet hastanesinde yaptıracağım ama doğumu özelde doğum bitimi ikinci çocuk için doktor iğne yapacağını söyledi
Mavidunyamm yesmkaya-3 He tm o zaman doğumda yaparlarsa ikinci çocukta yapmıyorlar ama kanaman falan olursa kaçıncı çocuk olursa olsun yaparlar igneyi
Golge98 yesmkaya-3 kan testinden sonra yapılıyor iğne acitmiyor Bi yan etkisi yok iki gebeligim de de yaptırdım sonuçlar negatif çıkmıştı
Mcg21 Benimde negatif ama ben 8. Haftamda vuruldum çünkü lekelenmem oluyordu doktorum tehlikeye atmayalım dedi iğneden sonrada daha hiç lekelenmem olmadı doktorun gerek duyuyorsa kesinlikle yaptır canım
91mer yesmkaya-3 ben negatif . Eşim pozitif. Aslaaa kana bakmadan ipne vurmazlar Zaten pozitif cokdaaa sonuç ipne olmuyorsun Negatif cokaraa oluyorsun iğne 28 haftada test oldum negatif çıktım İpne oldum
__mom1 İndirekt pozitif çıkarsa zaten geçmiş olsun etkilenmişsin uyuşmazlktan. Artık iğne yapmaya gerek kalmıyor.
Ikimelekannesi38 Ben test yaptrmadm esim pozitif ben negatf olunca dr uyusmazlk var yapilmasi gerek dedi . Bende 29dayim bu hafta vurulcak insallah . Diger gebeligimdede vurulmustu gebeykende dogum yapincada
yesmkaya-3 Mavidunyamm hayır uyuşmazlık olan her gebelikte yapıyorlar genelde doğumda yapılan bir dahaki doğacak çocukta sakat düşük vs gibi tehlikeler olmasın diye 🙏🏻
omuyk09 Bizde de uyuşmazlık var şuan 27+3 üm. 28. Haftada doktor iğne vurulman gerek dedi haftaya hem iğne için hem kontrol için gidicem. Bu durum da eşimin de benimle mi gelmesi gerekiyor? İş yeriyle ilgili izin sıkıntısı var da
yesmkaya-3 omuyk09 ben bugün iğneyi devlette vrldum benim eşimde normalde hep alır bu sefer alamadı hemşire eşin niye gelmedi doktor gerek yok dedi sürücü kartında kan grubu yazıyordu onun çıktısını çıkardım bir de kimliğinin ama iğne vururken filan da istemediler
omuyk09 yesmkaya-3 anladım o zaman bende kimlik ya da ehliyet çıktısıyla gitsem bi problem yaşamam galiba, teşekkür ederiim 😊🌸
Mavidunyamm yesmkaya-3 bana doğum sonrası yapmadılar çünkü hamileyken yapmışlardı. Ve test yaptılar bebeğin ve benim kanım uyumlu olduğu için yapılmadı iğne ama yapılmasını isterdim 🙄