Fatmaalbay Arkadaşlar merhaba detaylı ultrason yaptırıp bebeğin kalbinde parlaklık görülen oldu mı hiç zamanla geçiyomuş sanırım bu durumu yaşayan oldu mu
Hernasipvaktineesirdir Fatmaalbay bizde de vardı canım detaylıda cıktı. Onun dışında bir problem görünmüyorsa şayet tek başına bir şey ifade etmiyo demişti detaylıdaki de kendi doktorum da. Şuan 32 haftalık olduk. Pazartesi gideceğim geçip geçmediğini yazarım sana da.
Emine69 Fatmaalbay bende cıktı cnm kızım su anda kucagımda bır haftalık kafana takma ben zehır ettım kendıme hamılelıgı
Senatalya06 Fatmaalbay benim de ikizlerimden birinin kalbinde görüldü , ben de tedirginim , sadece o sorunu çıktı detaylı da , bekliyorum bakalım geçer diye .
Fatmaalbay Hernasipvaktineesirdir Tamamdır canım teşekkür ederim başka bi sorun görünmüyodu sadece bunu söyledi detaylıda
Fatmaalbay Emine69 bende aynı çok korkuyorum şuan başka bi problem yok dedi doktor ama yinede korkuyorum
aaslim Fatmaalbay benimkinde de çıktı insan üzülüyo acaba diye ama en son gittğimde kaybolmuştu, başka bir şey yoksa hiç korkmana gerek yok. Geçmese bile sorun olmadığını söylüyorlar
Merieva Fatmaalbay 20.haftada detaylıda parlaklık çıktı bizde de tek bir bulgu olduğu için doktor ya son haftalarda ya da doğduktan sonra geçer dedi. 27 haftalık gittiğimde geçmişti ki öncesinde fetal dna yaptırmıştım zaten temiz çıkmıştı.
CeydaST Fatmaalbay izde oldu Bi de böbrek te genişlik te çıktı. 3. Trimesterde geçti hepsi ama sol böbrek tekrar büyüdü bizim 😔 37+5iz geçen hafta cumartesi en yüksek sınırdaydı geçer inşallah