Beyzasert 13 gün önce doğum yaptım ama 2 göğüsümden de hiç süt gelmiyor oğlumun yoğun bakımdan çıkması için kilo alması gerekiyor ama benim sütüm yok ne yapabilirim 😢😢😢
ArvenMom Beyzasert sıcak duş bol bol ov göğüslerini kuru incir kayısı tüket b12 brewer’s yeast bestlak çok işe yarıyor bol bol protein yeşillik tüketmelisin bol su iç uykunu almalısın ki sütün artsın ve asla gelmiyor diye düşünüp strese girmemelisin yoksa çok etkiliyor
Kbramhmt Beyzasert canım geçmişler olsun bende hastanedeyim gazdan dolayı sütüm geri gitti bebek hemşiresi BESTLAK DAMLA ALDIRDI günde üç kere 20 damla toparladı hemen ertesi güne biraz tabi emzirdim hep sende elinle sağma yap bol bol masaj yap sıcak duş yada göğsüne sıcak su torbası yap bebegın geldıgınde emdıkce zaten gelir ama sende masaj yaparak sağ ki göğsün de hem tıkanmasın hem de sağarak uyarmış ol geçmiş olsun tekrar
Gizzgzz Beyzasert göğüs pompası ile ama bu hastane tipi olanlar var ve ya elektrikli onlar ile sağ brnim kızım da 12 13 gün oldu küvöz de ve kilo alması bekleniyor seninle aynı durumdayım ben sürekli elektrikli pompa ile sağarak sütünün gelmesini sağlıyorum manuel olanlar hem göğüste yara yapıyor hem çok kötü şekilde elini yoruyor ayrıca lactamil kullan ve süt arttırıcı damla kullan ben bunlarla gününde sütümü getirdim hastaneden bebeğin kokusu sinsin diye zıbın istediler o zıbın sarılıp uyuyorum fotoğraflarına bakıyorum
cikolataligofret @Beyzasert oncelikle çok geçmiş olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. @ArvenMom hanfendinin söylediklerine ek; bebeğinizin giydiği kokusu sinmiş çamaşırlarına sarılıp uyuyun. Bebeğinizi hissetmeye çalışın, stres yapmayın. Gelecek inşallah sütünüz.