Sbnmkls Kızlar merhaba 😊 5+5 günlük hamileyim düne kadar bulantım yoktu dün gece ve bu sabah itibari ile yoğun bi şekilde bulantı yaşıyorum😞 çok özğr dileyerek de söylüyorum baya da kustum. Kusup rahatladıktan sonra geçmesi gerekmiyor mu yoksa bu haftalar her an bulantı oluyor mu ilk gebeliğim bilgim Yok
Esra7261 Sbnmkls bünye meselesi. Her an olabilir. Olmayacak gibi iştahla yersin ama sonrasında olabilir. Yani kişiden kişiye değişir.
Sbnmkls Esra7261 sormak istediğim tam olarak hep bulantı hissediyorum bu normal mi acaba demiştim yoksa tabi ki bünye meselesi 😊
GozdeCemre Sbnmkls canım mide bulantısı normal ama bi yerde okumuştum 5 kereden fazla kusarsan doktora gitmek gerekiyormuş ama omun dışında mide bulantısı devamlı da olabilir az da olabilir vende hiç Yok mesela bu belirli bi süre sonra geçer
Esra7261 Sbnmkls işte bende onu diyorum hep te hissedebilirsin bazen de hissedebilirsin hiç hissetmeyede bilirsin kişiden kişiye deiğişiyor 😂😂😂😅
Sbnmkls GozdeCemre bugün başladı bulantılar emin olamadım 😊 dediğiniz gibi bi geliyor gidiyor bi geliyor baya gitmiyor 😂
GozdeCemre Sbnmkls bu da güzel canım😂bende h birşey Yok kendimi hamile gibi bile görmeyip moralimi bozuyorum ters birşey mi var diye mise bulantıların geçtiğinde Sende acaba niye bulanmıyor diyeceksin😂
Sbnmkls GozdeCemre diyordum bugüne kadar ben neden hamile gibi değilim diye bi daha demem valla normal bi bulantı değiş bu 😂😂🤭