Minikayak24 Melike55_ ben gittiğimde erken dedi tam belli net bişey diyemem dedi 4 aylık yani 16 haftalık tam net olur dedi bende bekliyorum 13+5 im
Cerena_87 Melike55_ erken dedi 12 haftalıkda 16 haftada gel demişdi cuma 14 olacam arada kanamam olup gitimişdim belki cuma tahminde bulunur🤷🏼♀️
Hrdl Melike55_ 11 haftalıkken öğrendim ben ben canım Şuan 22 haftalığım değişmedi cinsiyet doktoruna bağlı biraz da tecrübesine bilgisine 💐
Asistan-mom Melike55_ ben üç çocuğumu da 11/12/13 haftada ogrenmistim doğru da cikti Doktorunun tecrubesine ve cihazın da iyi olmasına bağlı Yoksa bellidr cinsiyeti
Melike55_ Minikayak24 Yaa inşallah gönlünüzde ki gibi sağlıklı bir bebiştir kız erkek farketmez ama insan merak ediyor işte😊❤️
Minikayak24 Melike55_ evet tabikide benim şuan bi oplum var 4 yaşında 2. Hamilelik düşük buda 3. Kıza benziyor dedi ama belli olmaz pipi çıkablir dedi bu haftalarda gelişiyor dedi oyuzden 16. Hafta bekliyoruö hayırlısı olsun inşallah
Zehra_25x Melike55_ erkek genelde belli oluyorms ama net bisi demezler biraz daha beklemelsn az kalms zaten 🙂