Hilalina 28+2 haftalık olduk. Kuzey isminde netiz Ama eşim bugün Kuzey Sencer nasıl dedi:) Sizce uyumu nasıl
aydinaleyna61 Hilalina annesi ve babası olarak sevdiyseniz sorup ta kafanızı karıştırmayın bence . Benim fikrimce tek isim daha hoş kuzey güzel ama sencer yanında bi sırıtmış hoş durmamış gibi sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah 😊
Hilalina aydinaleyna61 kızımın 2 ismi var genel de ilk ismini kullanıyoruz o yüzden eşimde bende bu tek olsun diyorduk. Kuzey dedik bugün Sencer deyince gönlü kalmasın diyerek Bi dusuneyim dedim:) dediğiniz gii tek de kalacağım büyük ihtimalle
aydinaleyna61 Hilalina benimde ikinci gebeliğim ilk çocuğuma sadece ben iki ismiyle hitap ediyorum o da yaramazlık yaptığı zaman 🤣 bunda tek isme karar verdik eşimle iki isim koyup çocuğa yük edeceğime hayatının çoğu noktasında tek isim daha mantıklı geldi
Hilalina Beyzanury1234 ya ben tek isimden yanayım sırf eşimi kırmamak için sizlere Bi sorayım dedim:)
Hilalina WMavii Kuzeyi De ortak bulduk gönül koymaz aslında ama bilemedim yaa şuan kuzeyden başka isim içime sinmiyor yakistiramiyorum:)
Hilalina babymomy_ ne yap et ikna et çok hoşuma gidiyor Kuzey ismi :) inşallah gönlündeki isim olur:) eşinin istediği isim ne peki merak ettim
babymomy_ Hilalina eşim şu an Atakan ismine sıcak bakıyo. Ama ben kuzey istiyorum anlamını sevmiyormus neymiş yön demekmişş 🙄
Hilalina aydinaleyna61 ya bencede sanirsam ilk bebek hevesi 2 isim konuluyor sonra herkeste Bi pişmanlık:)) Geçenlerde eşime e devletten başvuru yapalım isminin birini sildirelim dedim:))))) ama yapmam tabi böyle bisey de:))
Hilalina babymomy_ bize de çok yorum yapan oldu neymiş dediğiniz gibi kuzey yönü soğuk olurmuş çocuk soğuk yapili olurmuş 😂 ama unutma yıldız anlami da varrr🥰