Birsuuuu Merhaba , özel hastane takipliyim. Doktorum gece ya da mesai saatleri dışında doğumun( normal doğum) başlarsa evde bekleyeceksin , sabah gelirsen ancak ben doğumuna girebilirim dedi. Yoksa nöbetçi doktor yaptırıyor dedi sizce doğru mu söylüyor .
Allahkahretmesin1 Birsuuuu öyleyse özel hastaneye gitmenin ne anlamı kalıyor ki çok saçma bir uygulama bence hem o kadar para vereceksin hem de doğumuna doktorun gelmeyecek
Semacbn Birsuuuu Evet öyleymiş kendi doktorunu istersen ekstra ücret ödemek gerekiyormuş henüz doğum yapmadım ama ablamda öyle olmuştu
YaseminBatrk Birsuuuu özelden özele değişir o Develt görünümlü özel ise gelmeyen gelmez. Ben iki dogumumu da özel de yaptım tek bayan doktor vardı. Erkekler istediğin saat geliyordu ama o bayan doktor aşırı yoğun olunca mesajım bitince giderim diyordu ve para falan kabul etmiyordu uzaktan geliyordu baya. neyse ki ben iki dogumumu da sabah yaptım da mesaisi başlamışti
Cekilmezbirkiz Hilalhamzaa extra ücrete tabi diye biliyorum ben. Medipol de böyleydi en azından bende gece doğuma gitmiştim nöbetçi doktor girdi doğuma.
Gokce16 Hayır öyle birşey yok ozelin bir anlamı kalmaz o zaman kendi doktorun giriyor saat kaç olursa olsun
Birsuuuu Doktorum kesinlikle yönetmelik bu diyip konuyu kapatıyor . İlk doğumum olduğu için suyum falan gelse bile tıbben 12 saat zamanım varmış bebeğin gelmesi için. Mesai saatini bekleyip öyle hastaneye gelmeliymişim.
alyapoyraz Birsuuuu değil kendi doktorun geliyor acil bişey olursa bana yatış verildi bi saat falan önce ekstra ücret alıp kendi doktorun geliyor bize öyle dendi sizin doktorunuz gelmek istememiş demek ki
Senaykork Birsuuuu evet öyle oluyor, bı arkadasimda doktoru mesai saati dışında çağırdı diye ekstra ücret ödediler. Özel hastanelere güvenim 0…. Diğer bı arkadaşım 9 ay boyunca profosore gitti ekstra profosor diye para ödedi dogumada onun gireceğini düşünerek nöbetçi asistan doktor dogurttu. En iyisi şehir hastaneleri valla, kimin dogurrtugu önemli değil ama boş yere paran gitmiyor en azından.
Mervenur1405 Birsuuuu bende özel hastane takipliyim riskli gebelik yaşıyorum gece yarisi arıyorum hafif lekelenmem olmuştu hastaneye geç hemen geliyorum demişti sadece normal mesai saatindeki ücretle mesai dışı farklı oluyo
gokcegokce Tamamen hastane yönetimiyle ilgili birçok hastanede kontrolunde oldugun doktor gece ve gündüz farketmeksizin ekstra ücret almadan geliyor
tavuklupilav Birsuuuu bu olay hastaneden hastaneye değişiyor özelde olsa. Ben Medipol Esenler’e gidiyorum orası da nöbet sistemi uyguluyor yani gece doğurursan nöbetçi kim ise o giriyor doğuma şansa. Kendin doktorun para bile versen gelmiyor
Birsuuuu Ekstra ücret gerekli diye bir şey de demedi. Eğer istese kabul ederim zaten tanımadığım, bilmediğim doktor ile doğuma girmek yerine ama çok saçma geldi yönetmelik .