Ardakumsal buket07 biraz daha bekle canım gebelik yoksa akşama kadar olursun olmazsan şayet bugün bi kaç gün sonra kan ver
buket07 Hrdl bir türlü veremedim kan aklımda aslında. Ara ara kasık ağrım oluyor ama diğer iki gebeliğimde göğüs ağrım vardı bunda yok
buket07 Hrdl ilk cocugum kendiliğinden oldu 4 sene önce. Ocak ayında 5 aylık düşüğüm oldu o sadece klomenle tutmuştu iğne vurulmadım. Bu ay femera ve ovitrelle denedik
Aslaninannesi01 buket07 anladım femerada kist ihtimali klomene göre daha düşük bnce siz kan verin negatif çıkarsa kadın doğuma bir görünün
Hrdl buket07 canım ilk ayda olmuyor diye biliyorum 2. Ayda kalıyorsun hamile ovitrella da bende ilk ay kullandım olmadı 2. Ayda oldu etrafımda ki bi çok kişinin de 2. Denemede olduğunu söylediler ama kan vermeden bilemezsin yine de
Aslaninannesi01 buket07 ben en olumsuz olanı söyledim siz test negatif çıktı dediğiniz için tabiki en güzel sonucu pozitif çıkma ihtimali var Rabbim nasip etsin inşallah 😍
Ygtbrcu buket07 ne oldu sonuç ne bende aynı tedaviyi gördüm merak ettim iğneden sonra gecikme oluyor muymuş yoksa hamilemisiniz