deryabade 31 haftalık gebeyim. Kaç ay ilaç kullandım ferrum fort. Hemoglabin ve ferritin hala olması gereknden düşük. Sizler ne sıklıkla ve hangi ilacı kullanıyorsunuz ?
GokceMom_ deryabade merhaba bende 39+3 haftalık hamileyim benımde kan degerlerım cok düşüktü ferrum hausman kullanıyodum fayda etmemıs doktorum 1 ay once dahılıyeye yonlendırmişti gıttım ıgne yazmıstı 2 tup serum olarak onu aldım kullandım eşimde sakatat aldı dalak onu yedim kan degerlerım yukseldi bana faydası oldu bı doktorunuza danısın istersenız gercekten onlemınızı alın kansızlık sorunu cok kötu doktorum bana dogumda zorlar seni demıstı ama cok bu ıkısınden snra kan degerlerım yukseldi hepsi de
deryabade GokceMom_ ben de haftaya doktoruma söyleyeceğim bakalım ne önlem alacak , sizin de az kalmış sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏
123efm- Beşm kanımda 8 e düştü aşırı halsiz kalıyordum ikiz gebeyim ilacımı 2 ye cıkardı doktorum hala yükselmedi gecen hafta 28 haftalıkken iki ünite kan taktı doktorum kendime geldim resmen ve devlet hastanesinde bide özelde degil kan taktırın sizde
123efm- deryabade tabi çok düzeldim hiç halim yoktu kendimde degildim resmen ben agırlaştım sanıyordum ama halbuki kansızlıkdan enerjim yokmuş