DaKelebeke-212121 Düzenli adet görüyorum Yumurta catlama günüm 10 Mayıstı , bat 20 Mayıstı ama olmadım kan verdim sonuç 1.20 çıktı sizce yükselir mi sonuç yoksa negatif mi
YuvarlanamayanPaanda DaKelebeke-212121 hiç belli olmaz kendi bedenini daha iyi bilirsin be kızımdada bu hamileliğimdedw 2 küsürlerde görüp hamileyim demiştim
Crocus20 DaKelebeke-212121 1.20 standart çıkan bir değerdir ve negatiftir. En son ilişki üzerinden en az 15 gün geçmesi lazım. Eğer 20 mayıstan önce yakınlarda ilişkiniz olduysa daha çıkmamış olabilir. Ama şuan ki değer negatifir. Benim adetime 5 gün kala ilişkim oldu. Adetim 10 gün geciktiktem sonra beta 20 olarak pozitif verdi
Marsmelow DaKelebeke-212121 benim de bat geçeli 5. Gün oluyor. Bat günü kan testim negatif ama ilk defa gecikiyorum. Bu ara mevsim geçişi mi etkili bilmiyorum ki.
DaKelebeke-212121 YuvarlanamayanPaanda sağ kasık ağrım çok olmuştu daha önce hiç yaşamamıştım böyle ağrı , sık idrara çıkma ve sabahları hafif mide bulantısıyla uyanıyorum duzenli adet görüyorum zaten hiç bir zaman gecikmezdi ama 5 gündür de gecikti haftaya ozaman bidaha kan veriyim kesin çıkar heralde sonuc
DaKelebeke-212121 Crocus20 en son yüksek olan günüm 14 mayıstı, oyüzden de çıkmaması olabılır ozaman degıl mi , tekrardan veriyim kan ozaman ilerleyen zamanlarda
Sevdanindogasi Crocus20 merhaba bende de adet düzensizliği var ama silik çizgi görünce kan verdim 22 çıktı çok üzgünüm hafif de lekelenmem var yükselir mi bilmiyorum
Crocus20 DaKelebeke-212121 takviminize göre bakıp değerlendirmeyin yaşadığınız korunmasız ilişkiye bakarak değerlendirin mesela siz adetim 20 mayıs olması lazımdı demiştiniz atıyorum ki 18 Mayıs’ta korunmasız ilişkiniz oldu.18 mayıstan 15 gün sonrası 1 hazirana denk geliyor. Eğer adetiniz 1 hazirana kadar gelmezse o zamanda test verebilirsiniz. Her vücut farklıdır. İllaki takvimdeki günlerde yumurtlama olmayabilir. Oraya aldanmayın. En son yaşanan ilişkiden hep 15 gün sonrasına odaklanın eğer varsa mutlaka az da olsa değeriniz çıkar
DaKelebeke-212121 Crocus20 teşekkür ederim ozaman bi 10 gün sonra vereyim net belli olur , inşallah olumlu sonuçlanır
Semauzun DaKelebeke-212121 hiç üzülme bende 7 mayısta son adetim 5 gün öce kan testi verdim 1.20 çıktı. Dün bir daha verdim 2.30 çıktı. Belirtirler var. Adetime 7 gün var olumlu düşün. Benim de catlamam 21’inde oldu
Crocus20 Sevdanindogasi aynen öyle. Her korunmasız ilişkiyi takvime not edersen daha iyi oluyor. Doktorlarda o yüzde eğer 15 günü geçen ve negatif olan kişilerde adet söktürücü veriyor. 15 gün geçmedem vermiyorlar sonradan çıkabilir geç döllenme olabilir diye. Bizim evde aldığımız idrar testleri beta hcg 20 ve üzeri olursa pozitif veriyor. Silik çizgi anca o zaman çıkıyor