Busece06 Kızlar hamileyken diyetisyenin kapısını çalan var mı yada nasıl kilo veriyosunuz vs bişeyler yazın çıldırcam ya ben her gün katlaya katlaya gidiyorum ya ağlıycam artık son 1 haftada şekeri ekmeği vs kestim yine durmuyo abi kilo aldı gidiyo ya. Şekerim vs yok tüm değerlerim normal
YuvarlanamayanPaanda Busece06 oğlumda 20 kg aldım 6 yıl oldı hala kaldi.kilosu veremedim kızmda 12 aldım direk verdim şuan diyorum eşime 65 hamile kaldım 80 i bulurum benden umudu kes diyorum hamiellik olabilir kilo almak çok normal tek bebişle4 sağlıklı olsun
Nazalex Busece06 hamileliğin ilk üç ayında kilo verilebilir. Sonra ki dönemde verilmez demişti benim diyetisyenim. Ben hamile kalmayı düşündüğümde 70 tim diyetisyenle 58e düştüm sonra hamile kaldım. Şu anda da onunla ilerliyorum.
melty-34 Busece06 Merhaba, gebelik şekeri yüksek çıkınca 3 aydır diyetle devam ediyorum, 35. Haftamdayım sadece 5,5 kg aldım. Diyetisyenimi tavsiye edebilirim. İnstagramda uzm.dyt.nilyurtbay olarak bulabilirsiniz kendisini.🥰
Nerfemm Busece06 kaç kilo aldın kacinci haftadasın ben 70le kaldım nerdeyse suan 100 kilo oldum 33 hafta olduk sayilir daha zamanda var bende daha almamaya calisiyorum bazen aglama krizlerine giriyorum kilodan sebep ne yapsam aliyorum