Cerenalemdar Doğumu temmuzda olan anneler hastane çantalarınız hazır mı ? Neler koydunuz, birbirimize yardımcı olalım
Bendenizanne Cerenalemdar hazırlamadım henüz şuan 31+5 im 34 de hazırlarım diye düşünüyorum bu ikinci hamileliğim ondanmı bilmiyorum bu rahatlık 😄
Rwerdst Cerenalemdar valla bebişin çanta hazır da kendi çantamı hazırlamadım daha 😄 ay başı da onu hazırlarım ☺️geri kalan herşey bitti😄
funnymummy Cerenalemdar 32 haftalık olucaz yarına çanta hazır değil daha yeni yıkamam ve ütülemem bitti😂
saitkereminannesi02 Cerenalemdar 32 haftalık olduk çanta hazırlamak mi 😳 daha hastane çıkışı sipariş vermedim daha alışveriş yapmadık 😂😂 ne bu rahatlık demiyor yani değil mi
Yldzhra Bendenizanne 34 e geldim daha hazırlayamadım benim de 2. Acayip hantalım bu hamileliğimde sanki başkası doğuracak 😂
Bendenizanne Yldzhra bende anlamadım vallahi erteleyip duruyorum herşeyi aman sonra yaparım diye 😄ilkte 30 haftalıkken çantam da dahil herşey hazırdı neymiş acelem diyorum şimdi 40 haftamda doğum yapmıştım birde 😄
saitkereminannesi02 Cerenalemdar Eşimin anası sağolsun isim konusunda karıştı eşime de birşey diyemedim ama tabi ki dediğim ismi takıma yazdıracam onların dediği sadece kimlikte 😂
Ay-5k Yıkama ve ütü işlerini hallettim bide liste hazırladım bugün neler koyacağımı göreyim diye birkaç eksiğim var onlarıda alınca çantamı hazırlarım artık . Büyük bi ihtimalle haftaya hazır olur .
ArzBeydgn Çantamız hazır değil henüz. Alış verişin çoğu tamam. 30 haftalığız. İki haftaya çantayı hazırlarım.
Gulden91 Hem benim hem bebeğin çanta hazır çok şükür halılar yıkamaya gidecek bide temizlik yapılacak bayram öncesi 31+2😀
Cerenalemdar Gulden91 temizliğimi pazar günü yaptırdım koltuk ve halılarım yıkandı perdeler camlar herşey elden geçti, benim oğlanın erken gelme gibi bi durumu var çünkü 😂
Sudennaz Benimde 32+5olduk herşeyi iz hazır normal ama hazırlıklı ol demişti dr tamamladık herşeyi beklemedeyiz 😁
Yaprakkkk 33+4 olduk bizde çantayı yeni bitirdim bir şarj aletleri makyaj malzemeleri falan kaldı en son çıkarken çantaya aticam onları 🤭🤭 ama ev temizliği olduğu gibi duruyor şu an buzluk hazırlığı yapıyorum eve de bir yardımcı abla cagircam
Cananniko Cerenalemdar 33 haftaligiz şuan alışverişin çoğunu tamamladım ancak hastane çantası, kıyafetlerin ütülenmesi, ev temizliği hiçbiri yokk 🥴