Bsra_1998 Kızlar iyi akşamlar geçen ay femera ve iğne denedik olmadı bu ayda denedik femera ve bugün 11.gunum adet olmazsam eğer cumartesi kan ver dedi doktorum eğer bu ayda olmazsa bir ay ara verelim kendiniz deneyin dedi pkos var.. Bu arada varmi femera ile gebe kalan kizlarrr
Busssra96 Bsra_1998 Bende femara ve ovitrelle kullandım ilk ay olmamıştı ikinci ay femara kullandım iğnesiz denemek istedi doktorum oldu şuan 6 aylık hamileyim stres yapmayın hiç olur inşallah ☺
Yusufayazin__annesi Bsra_1998 ben kaldım sadece fenara kullandım iğne vs yok ilk ay kimyasal ikinci ayında sadece 2 tane çık tek içtim doktor içme ara ver 1 ay dedi baktım 8 haftalık gebeymisim çok şükür 3 buçuk yaşında paşam 🙂
Tug_34 Benimde test tarihim 1 haziran, zaman geçmiyor. Daha önceden iğnesiz klomen denedik 2 kere ama tutmadı. Bu ay ilk defa femara ve ipne denedik çok heycanlıyım. Hiçbir problem yok. Sizde pco harici eşinizde falan problem var mı ?
Bsra_1998 Tug_34 ben iğnenin 9.gunu erken gebelik yaptım maalesef çıkmadı şimdi cumartesi gününü bekliyorum kan ver dedi doktor
_Feslegennn__34 Busssra96 Klomen kullandım 16 da dünde doktora gittım baktı istedıgı büyüklüğe gelmemiş tı pazartesi tekrar gel dedi bundan öncede baya tahlıl falan yapmıştı herşey yolunda olmaman için bi neden yok dedı olursada allahtan olmasada dedı acaba büyürmü bilmiyorum çok heycanlıyım
Tubiiiiif Bsra_1998 inşallah canım ya erkenden test yaptım 22 sinde 21 de negatif pek ümidim yok ama bakalım inşallah vardır
Semagzll Bsra_1998 bana kendin vurul dedi fakat o cesaret yok bende annem insülin vuruluyor acımıyor diyor ama ister istemez korkuyorum ☺️ bende acile gidicem tek olunca sorun oluyormuş ☺️