Masalmina1233 ceronika canım sonlara doğru sürekli Yürü ve hurma tüket benim ablam bir kaç gün önce doğum yaptı hurma sayesşnde 9 cm açıklığı oldu
prematureanne02 ceronika Bende burda bekleyeyimde 😂 pilatese başlamak istiyorum 22. Haftadayım genelde 12. Haftadan itibaren doktorun izniyle başlıyolar
Adenkaratepe prematureanne02 hurmayı sakın şimdi yemeyin. Haftanız çok küçük. Hurma rahim ağzının yumuşamasını sağlıyor. Son haftalarda yiyeceksiniz onu
ceronika prematureanne02 benim de 22. Haftam yürüyüş en başından beri yapıyorum şükürler olsun risk olmadığı için hareketlerimde azalma olmadı 30 a girerken artık sporla desteklemek istiyorum pilates vs
Nagihannn789 Adenkaratepe ben başından beri sürekli hurma yiyorum 40 haftalık olduk 1 cm açılma bekliyoruz hala
Adenkaratepe Nagihannn789 ben kendimde hemşireyim günlük bitane yiyordum dün hastaneye gittim arkadaşlarımın yanına doktorum ve ebe arkadaşlarım artık günde 10 tane yiyebilirsin doğumunu kolaylaştırmak için dedi 🤷♀️
Ebrulicee 37 haftalık hamileyim. Doktorum 36. Haftada başla demişti düzenli yürüyorum 5000 adım atıyorum hatta dün 9 bini gördüm merdivenle inip çıkıyorum çömelme hareketleri… hurma ye dedi doktorum günde 6 7 tane yiyorum