Aysedemirr Selam kızlar saçlarımı kestirmek istiyorum ama kayınvalidem ve annem kestirme diyor hamileyken saç kesilmezmiş böyle hurafelere inanan var mı benim de kafamı karıştırdılar inanmıyorum ama öyle şeyler diyorlar ki kararsız kaldım. 😒
Sbry98 Aysedemirr bende cok rahatsız olmuştum saçlarımdan öyle derler bizde de bende tereddüt etmiştim sordum ama bir kaç hocaya kesilir diyince besmeleyle kestim gitti valla lohusayken zor olur bebekle 😀
AsyaCngz55 Aysedemirr hiç inanmıyorum canım internetten de araştırmıştım bir dönem böyle bir şey yok. Saça giden vitaminlerin bebekle alakası yok her şeyden önce. Gönül rahatlığıyla yap kesimini hatta havan değişir mutlu hissedersin bebeğine yarar
Aysedemirr AsyaCngz55 aynen canım ben de öyle düşünüyorum ev temizliği vs hersey bitince. Kendime vakit ayırıcam inşallah :)).
Aysedemirr 9204 benim kaynanam da aklı kıt olur dedi Allahım yarabbim neler duyucam tövbeestagfürullah 😀
Aysee1123 Aysedemirr Kararsız kalacak birşey yok kimseyi dinlemeyin Allah aşkına azcık aklınız varsa kestirin yani lütfen. Ben 18 haftalık oldum çok sık saç kestiren biriyim 4 kere kestirdim 😒
Htcsnmz03 Aysedemirr tabiki kestirilir ben kestirdim saçma sapan şeylere takılmayın hiç canınız ne istiyorsa yapın 🫢