Kızlar merhaba. 28 nisanda dondurulmuş 6.gün embriyosu transfer oldum. 19 mayısta doktora gittim keseyi görmeye ve kese göründü içinde de minik bi nokta vardı oda bebek kese için 1cm şu an dedi yaklaşık 4,5haftalık dedi 2 hafta sonra kalp atışını duyarız dedi muayne olduğum doktor. Bugünde benim aklıma takıldı kendi tüp bebek doktorumu aradım hafta hesaplamada yanlışlık mı var diye nitekim de tüp bebek doktorum muayne olduğun gün yani 19 mayısta 5,5 haftalık olması gerekiyor dedi 26 mayısta 7haftalık olması gerekiyor ve kalp atışını duyman gerekiyor dedi. Anlayan varsa ultrasonu da atabilirim muayne olduğum doktor gayet sağlıklı etrafında bi kanama alanı vs yok dedi ama tüp bebek doktorumunda öyle demesi aklımı karıştırdı şu an muayne olduğum doktora göre 1 hafta ben gerideyim. Anlayamadığım bişey var cuma kalp atışı için gidicem bu şekilde yaşayan var mı sonrasında düzelir mi ? Belki görmüşsünüzdür ilk tedavimde de 7haftalıkken gelişimi durduğu için kaybetmiştim. Aynı şeyleri yşamaktan korkuyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.