EbruuuBG Merhaba annelerin, 31. Haftadayim malesef ki +17 ile yola devam ediyorum. Aslında çok kafaya takmıyorum ama aşırı da yemiyorum 3 öğün ve öğretmenim hareketlilik de var gün içinde niye böyle oldu anlamadım🤭 sizler ne durumdasınız merak ettim😊
denizom EbruuuBG valla ben doğumda 5.5 kilo aldım. Kızım 3.5 doğdu. Neyse gitti tabi 3.5 kilo direk. Sanırım bünyeye göre değişiyor ya çokta şeyyapmayın. Sağlıklı olunda gerisi halledilir 😂
Melikehllderin EbruuuBG 31 hafta 20 kilo 🙈😔 ve almaya da devam galiba korkudan tartiya.cikiyorum. sağlıklı beslenmeye özen göstersemde yok anacim ben su içsem bana yariyo , ilk gebeliğimde de ayniydim şimdide aynı 70 le hamile kaldım 90 oldum 🙈 kolay vermiştim ilk gebelikte inşallah yine hemen gider . Çok şükür hala çatlak olmadı karnımda 🙏🥲
Hamalp EbruuuBG 4.aya kadar bisi yiyemedim daha sonrasında 4 kilo aldım 28+3 deyiz. Aman verilir ya takmayın. Diğerlerinde 20 kilo aldim verdim dikkat ettim yiyip ictigime. Bebek sağlıklı olsunda
Ehfjfjcjf EbruuuBG bende market sektöründe çalıştığımdan dolayı devamlı hareket halinde idim suandada evdeyim yemek yiyemiyorum
balevlatlarim3535 Ben 4. Ayda 5 kilo aldım bile 🙁 birde mide küçültme ameliyatliyim sanırım doğuma kadar verdiğim tüm kiloları geri alacağım
izlmisik-16 haftadayım +11 le yola devam hiç dert etmiyorum kilo dediğin illaki verilir boşver bacım sen de takma 😊
Ehfjfjcjf izlmisik-16 keşke bende alsam diyorum ama yemek yiyemiyorum doktora sordum Allah’tan bebişim in durumu çok iyiymiş haftası ile uyumlu ben yemek yemiyorum bebek kilo aliyo nasıl oluyo anlamadım 😁
izlmisik-16 Ehfjfjcjf senin depoladığın besinler ona gidiyor annesi ama senin de yemen lazım tabi öyle yememezlik olmaz
Beigebaby EbruuuBG 39 hafta 4 günlük hamileyim 65 ile mi kaldım 67 mi tam hatırlamıyorum ama şuan 78’im
Beigebaby sla_cbn35 evet pazartesi gününe yatış verdi doktorumuz ben o zamana kadar gelsin diye dualar ediyorum tabi ama 😂
sla_cbn35 Beigebaby ayyy Rabb’im doğumunda kolaylık versin ağrını sızını dindirsin çok kolay bi doğum nasip etsin sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsinnnnn 🥹🫶🏻🩷