Slakiprtci Canlar oğlum çok hareketli tekme attıkca resmen canım açıyooo sizde durumlar ne benim gibi olan var mı 😂
anapanda12 Slakiprtci 31+3 elim yetişse tutup ısırıcam kolunu bacağını çatı kemiğinde horon tepip vajinamda halay çekiyor kaburgalarımda da tango yapıyor çok dans seviyor yani bide gece oldu mu hele bi saat sonra gece 11 ve 2 arası uykular iptal sağa sola dönüyorum sarsılsın dursun diye daha da hiddetleniyor ayağa kalkıyorum dursun diye daha sert vuruyor ben ne yaparsam ters tepiyor sabah acıkıyorum ya en çok o zaman vuruyor kız açlıktan bayılıcam sendeki bu enerji bombası haller ne diye bağırmak istiyorum ama canım kızım seviyorum işte anne yüreği ağlamak istiyorum çoğu zaman zayıf olup hamile kalmak da zor yani neyse doğunca ısırıcam ödeşcez 😅
Melikehllderin Benim kız da 31 haftalik oldu teyzesi bugün özellikle çok fazla canım yandı ellerini ayaklarını elliyorum resmen öyle bir geriliyoki maşallah , canım yaniyo ama çok güzel bir duygu doğmadan ona dokunma hissi garipti 🥲🥰
Slakiprtci Melikehllderin evet benim de ilk gebelik ve çok değişik duygular canım acısada çok hoşuma gidiyo artık 😊❤️
Slakiprtci anapanda12 yaaaa bu ne güzel anlatmak valla aynısı bende de var hiç durmuyor hiç hatta kolunu bacağını tutmaya çalışıyorum sanki daha çok sinirlenip vuruyor Buda benim hoşuma gidiyo 😂😂❤️