Lehrerinn Biberon markası olarak ne tercih ettiniz hanımlar? Ben şimdilik en azından en küçük boyundan bi tane alayım diyorum ama markasına karar veremedim☹️ Migros ta Avent indirimi varmış almalı mı bilemedim 🤷♀️
ozgeya Lehrerinn avent ve lansinoh kullanan biri olarak söylüyorum ki malesef meme reddi yapıyor,ben yaşadım siz yaşamayın😔 şuan doktorumuzun önerisiyle Dr.Brown aldık,tek meme reddi yapmayanmış.
fatmanurkantar Lehrerinn de.brown kesinlikle gaz giderici etkisi var ve Bebekler meme kadar uğraşıyor çekebilmek için ablam kullandı çok memnun kaldı bende aldım inş bende memnun kalırım
deletedmom947 Lehrerinn Dr. Browns 150mllik gaz yapmayan cam biberon aldım. Plastiği de vardı ama uzun ömürlü olması ve ne kadar kaliteli plastik dense de bana sağlıklı gelmemesi açısından cam aldım. Bebek büyüdüğünde sadece ağzını değiştiriyorsun. Benim aldığım yenidoğan için 0+ yazıyor 6 aya kadar kullanılıyormuş daha sonra 2. aşama ağızlığa geçiyorsun. Böyle olması da güzel bence çok uzun süreler kullanılabilir
AygyulSina Lehrerinn avent alicam ben ama kurstaki ebe cam siseli olanlardan alin dedi plastikler zararli madelleri icecege geçirebiliyormuş. Aventin cam siseli olanlari bi tik daha pahali ama deger diye dusunuyorum
Merveass ozgeya bunu ben de duymuştum eczanelerde de bulunuyor mu? Ve kullandıysanız memnun kaldınız mı?
ozgeya hzlsfa avent o kadar hızlı ve rahat akıyor ki bebek kolaya alışıyor,memeden çekmek işine gelmiyor.sırf biberon yüzünden bebeğim meme almıyor şuan malesef
fatmanurkantar Lehrerinn ben cam aldım ağır biraz ama memnunum zaten ortada gaz giderici aparatı hepsinde var
hzlsfa ozgeya yaaa iyiki almadan gördüm bunu bide fiyat olarak baya bi yüksek hepsinden boşuna almış olacaktım
ozgeya hzlsfa ben de markaya aldanıp almıştım en iyisi dedikleri için,tamam marka olarak iyi güzel de sadece biberonla beslenen bebekler için güzel malesef😔
ozgeya Merveass eczanelerde var mı inanın bilmiyorum ben e bebek mağazasından aldım.kullanmaya yeni başladım ama mememi almaya başladı,işe yaradığını görebiliyorum.
IlaydaOrhanKopuz Lehrerinn ben nuk marka aldım baya araştırıp.Aventten ççok memnun kalanda var ama özellikle cam biberonlarında akıtıyor diye çok şikayetçi olan da var bir de meme reddi yapıyor dediler.ondan tercih etmedim.
Firstmommy Ben hep dr.browns hem avent aldim.ikisi de cam artik hangisi iyi hangisi degil karar veremedim. Herkes ayri yorum yapiyor napicaz boyle🤷🏼♀️🤦🏼♀️
Mervisss Lehrerinn ben almadım ama sağolsun eşimin halası bize Almanya'dan getirdi 4 tane 2 benim eve birer tane anane babaneye yenidoğan bıberonu çok güzel ucu falan aynı anne göğsü gibi ... Nuk marka Ama e bebekten fiyatlara baktım Biraz pahalı 🤔🤔🤔